Anasayfa
18 Nisan 2022, 8:26

Küçük yaşta zina günah mı

Küçük yaşta zina günah mı?

mum
Zina yapmak büyük günahlardandır. İnancımıza göre ergenlik çağından önce yapılan günahlar amel defterine yazılmaz. Fakat kasaba giden et kokar aktara giden gül kokar diye bir söz vardır. Eğer küçüklüğünde bu tür kötü ameller yaparsan büyüdüğün vakit bu yoldan dönmen zor olur.


Küçük yaşta zina günah mı

mum
Zina her yaşta günahtır ama baliğ olmadan yapılan zinalar, ergen olmadıkları için affedilmişlerdir.

Okudunuz mu?  Ahlak soruları

Cevap: Küçük yaşta zina günah mı

AYSEN
zina büyük günahlardandır ve hangi yaşta yapılmışsa hesabı sorulacaktır çok küçük yaştan kasıt ne olabilir aklı daha doğruyu yanlışı ayıramadan olan günahlardan sorumlu değildir sebep olanlar sorumludur


Küçük yaşta zina günah mıdır

Emre4545
Ben kucu yasta bir erkek akrabam ile zurs mustuk yasim 13 tu ozaman ve dusunuordum acaba Allah gunah yazar mi diye bu yaptigimdan çok pismanimher kildigim namaz sonu dua ediyorum Allahima beni affet die sizce bu yaptigim zina olarak gecermi yasim 15 (100 tane deynek vurma cezasi varmis ve yaptigim zinaysa bunu cekmeye hazirim ) bilen biri bir sey yazzsin lütfen

Okudunuz mu?  İyi komşu nasıl olur

ergen yasda sevgi gunahmi

Bu kategoride yer alan Yılbaşını kutlamak günah mı o günü nasıl geçirmeli? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küçük yaşta zina günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.