Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:04

Ya Allah ya Muhammed ya Ali ne demek

Ya Allah ya Muhammed ya Ali ne demek

mum
Ya Allah ya Muhammed ya Ali denmez demeyelim ama kişinin niyetine göre hüküm veririz.
Bunu insanlar Allah dışındaki kullardan medet ummak için söylüyorlarsa islam inancına aykırıdır ama başka manada kullanıyorlarsa Allah onları affetsin.

Okudunuz mu?  Azraile ruhları alma görevi nasıl verildi?

Cevap: Ya Allah ya Muhammed ya Ali ne demek

ZİREGÜL
bazı mesheplerde bu şekil söyleniyor ama ne amaçla bilinmiyor onları sevmek saygı duymak çok öenmli ve güzel bir şeydir ama üçünü bir kefeye koymak büyültmek doğru olmaz Allah başkadır tektir

Okudunuz mu?  Mahşer meydanında insanların Durumu nasıl olacak ?

Yorum: Ya Allah ya Muhammed ya Ali ne demek

Kayıtsız Üye
Allah Muhammed ya Ali bazılarının tabirince ne Allah’a ortak koşmak ne de şirk sebebiyle Allahla birlikte peygamber ve imamdan yardım dilemektir. Bu hristiyanlarin teslil inancina benzetilmeli değil. Allah Muhammed ya Ali kelimesi Allahın yaradan peygamberin Muhammed sav. Ve imamın da Ali as. Oldugu kanaatidir. Bu kelimeni de sialara karşı çevirerek "bakın! ALLAHA ortak kosuyolar"diyenleri Allah ıslah Edib Aff etsin.

Okudunuz mu?  Göz zinasından sakınamıyorum ne yapmam lazım?

ya Allah ya Muhammed ya ali, ya Allah ya Muhammed ya ali ne demek, ya Muhammed ya ali

Bu kategoride yer alan Meşrû olan rukye nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ya Allah ya Muhammed ya Ali ne demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.