Anasayfa
8 Eylül 2022, 22:46
missa1
Abone

Cünüp iken bilerek namaz kılmak dinden cikarır mı

Cünüp iken bilerek namaz kılmak dinden cikarır mı

Kayıtsız Üye
cunup oldugum bir sabahta banyo olmam gerektigini belirtmeme ragmen ailem namaza kaldirdi. utancimdan acikca cunup oldum diyemedim anlamalarini bekledim. anlamadilar. cunupken namaz kilinmayacagini bildigim halde kilmak zorunda kaldim. dinden cikmis olur muyum?

Okudunuz mu?  Manevi temizlik ile ilgili hadisler

Cevap: Cünüp iken bilerek namaz kılmak dinden cikarır mı

haci
böyle durumlarda utanılaçak bir hareket değildir.Aileniz bilse buna daha çok kızar. bence dinden çıkmazsın en kısa zamanda boy abdesti alıp namazını kaza etmendir.büyüklerimiz bize cunup gezmekten men etmek için;attığınız her adımda günah yazılır haberiniz olsun derlerdi bizde kışın dahi olsa hiç zaman kaybetmeden boy abdesti almaya özen gösterirdik. vesselam

Okudunuz mu?  Nakşibendi tarikatının kaç kolu vardır?

Cenabet namaz kılmak dinden çıkarırmi , gusulsuz camiye girmek

Bu kategoride yer alan Gündüz balkonda baykuş görmenin bir anlamı var mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünüp iken bilerek namaz kılmak dinden cikarır mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.