Anasayfa
16 Haziran 2023, 8:42
missa7-2
Abone

Şii namazı kabul olur mu

Şii namazı kabul olur mu

Kayıtsız Üye
Selamlar ben Azərbaycandan sizlere yazıyorum. Bi soru var bu sora benim içimi kemiriyor bazen öyle oluyor ki sanki kalbime bıçak saplaniyor.Ben 15 yaşındayım tahmini 4 aydır namaz kiliyorum. Sünni namazı çok kılmak istesemde ailem izin vermedi ya Şii namazı kilarsin yada hiç kilmarsin diyorlar…ve bende sii namazı kıldım. Lakin Şii bir inancım yok.. ehli sünnet inancım var.ve Şii namazı kiliyorum ALLAH INŞALLAH namazımı kabul eder.ben söyle söylüyorum Hz.Muhammed (sav) namaz kılma şeklini görmedim…bir durumda varki ben secdede olan zaman ilk muhure alnimi koyup (subhane rabbiyel ala ve bihamdik diyorum) sonrada halıya şimdi namazım kabul olurmu? Və ben sünnimiyim yoksa sii mi? ALLAH rızası için cevaplayın

Okudunuz mu?  Bir Müslüman kadın nasıl olmalıdır? bir Müslüman kadında olması gereken şeyler nelerdir?

Cevap: Şii namazı kabul olur mu

@hmet
İnanç çok önemli. İnançta sünni isen bu en doğru yoldur.
Namaz konusunda şii ile sünniler arasındaki fark nedir bilmiyorum. Taşların üzerine secde ederler başka fark bilmiyorum


Şia namazı kabul olur mu?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm ben Şia namazı kılıyorum… Lakin şia inancına uymuyorum. Aslında ben sünni namazı kılmak istesemde ailem izin vermedi. Şimdi namazım kabul olurmu ?şimdiden ALLAH razı olsun. ..

Okudunuz mu?  Anne baba ile ilgili şiirler

Cevap: Şii namazı kabul olur mu

arifselim
Aleykum selam. Doğru olan ve hak olan yol Allah’ın kitabı ve peygamberinin sünnetidir. Peygamber aleyhisselam beni gördüğünüz gibi namazlarınızı kılınız buyurmuştur. Kaç yaşındasın ne durumdasın bilmiyorum ama bunun farkındasın ve Allah’ın razı olacağı şekilde amellerini işlemeye çalış. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Abdestsiz namaz kılmak küfür müdür

Kayıtsız Üye
Kardesim benim 15 yasim var annem babam izin vermiyor sunni namazı kilmaya biz oldukten sonra kilarsin diyorlar bende sii namazı kiliyorum lakin namazda ilk muhure sonrada haliya secde ediyorum…

Bu kategoride yer alan Korkunç kadın görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şii namazı kabul olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.