Anasayfa
30 Aralık 2023, 8:58
Sohbet
Yönetici

Neden hayvanlarda tansiyon şeker ve kolstrol olmaz?

Neden hayvanlarda tansiyon şeker ve kolstrol olmaz?

melle
Hayvanlarda kolesterol, tansiyon, şeker neden olmaz

Hayvanların özellikleri bizden farklıdır onlar yedikleri besinleri eritme özelliğine sahiptir bundan dolayı hayvanlarda kolestrol tansiyon ve şeker olmaz.


Cevap: Neden hayvanlarda tansiyon şeker ve kolstrol olmaz?

Sabri
Hayvanlarda sayılır bizimle aynı besinleri tüketir ama onları özellikleri bizden farklıdır.

Okudunuz mu?  Şiilerin senegali şiileştirme çabaları

Yorum: Neden hayvanlarda tansiyon şeker ve kolstrol olmaz?

Kayıtsız Üye
Hangi aklı selim kişi yazdı bunu bilmiyorum ama Şarbonlu et koklayarak anlaşılır diyen zihniyet aynı olmalı, yani bilgi sıfır. Neymiş hayvanlar yediğini eritirmiş ondan tansiyon, şeker, kolestrol olmazmış. Örneğin köpeklerde hipertansiyon yazarak araştırma yapabilirsiniz. Köpeklere şeker ne kadar zararlı bir araştırın bence. Kolestrol da hücre zarında doğal olarak bulunur zaten hayvanlarlarda(insan da bir hayvan). Bir yazı kaleme alıyorsanız lütfen bilginiz olan bir konuda yazın, başka sadece kafanızda kurduğunuz saçma sapan şeyleri yazmayın.

Bu kategoride yer alan Cinsiyet değiştirip kadın olan birinin evlenmesi caiz midir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Neden hayvanlarda tansiyon şeker ve kolstrol olmaz? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.