Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:52
missa4
Abone

Cünüpken camide saf tutmak

Cünüpken camide saf tutmak

Kayıtsız Üye
Sizlere bu yazıyı yazarken utandığımı bildirmek isterim .
ben bir günah işledim abdestsiz (cunüp) iken cumaya gidip saf durdum ama günah olduğunu bildiğim için korkup namaza niyetlenmedim.
camidende geri çıkamadım.namaz hareketlerini yapmak zorunda kaldım ama her saniye başı o anda niyetlenmedim Allahım af af af gibi cümlelere devam ediyodum ama namaz hareketlerini de yapıyodum sizce bu yaptığım (büyük günahım) olan cunüpken camiye girmek birde cunüpken namaz kılmak olmuşmudur. ?
tövbemi namaz ile ettim ama hala korkarım …

Okudunuz mu?  Ruh-u azam ilk oluşun adıdır denilebilir mi

Cevap: Cünüpken camide saf tutmak

Şema
Bu yaptığın günahtır ve insanlara Allahın evinde gösteriş yaptın yani namaz kılmadığın halde namaz kılmış gibi yaptın bu iki yüzlülüktür ve camide yapıldığı için daha çok günahtır.
Allahtan af dile ve bir daha bu duruma düşme.

Bu kategoride yer alan Namaz kılmıyoruz diye cennete gitmeyecek miyiz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünüpken camide saf tutmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.