Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:52
missa4
Abone

Namaz kılmıyoruz diye cennete gitmeyecek miyiz

Namaz kılmıyoruz diye cennete gitmeyecek miyiz

Kayıtsız Üye
Çok insanlar Namaz kılmıyorlar.Namaz kılmıyoruz diye Cehenneme düşecekmiyiz?hiç cennet yüzü görmeyecekmiyiz?namaz kılmayınca müselman olmuyormuyuz?nolursunuz cevaplayın çok merak ederim hep bu soruların cevabını.teşekkür ederim.


Cevap: Namaz kılmıyoruz diye cennete gitmeyecek miyiz

Şema
İslam dininde namaz ibadeti en önemli ibadettir, namazı terk etmek en büyük günahlardandır.
Namaz kılmayan ahirette her kılmadığı namazın hesabını verecek, Allah dilerse affedecek dilerse namaz cezasını çektirecek sonra cennete girecek.

Bu kategoride yer alan Hasta-yaşlı bakıcılığı yaparken avret yeri görmek ellemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılmıyoruz diye cennete gitmeyecek miyiz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.