Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:58
missa3
Abone

Başkasının mahrem bölgesini yıkamak günah mı

Başkasının mahrem bölgesini yıkamak günah mı

Kayıtsız Üye
Arkadaslar 3. Defa yaziyorum,sorum yayinlanmiyor ! Ben 38 yasinda hasta/yasli bakiciligi yapan bir erkegim. Bir çok kere hem erkeklerin hemde kadinlarin mahrem yerlerini yikayorum is geregi. Bunun günahı varmidir Varsa niye ?


Cevap: Başkasının mahrem bölgesini yıkamak günah mı

Şema
dün bu soruyu cevapladık
Kadınların avret yerini yıkaman caiz değildir, yıkayacak kadın yoksa o zaman kadın buluncaya kadar yıkaman caizdir.

Okudunuz mu?  Allah tevbemi kabul etmiyor

Cevap: Başkasının mahrem bölgesini yıkamak günah mı

Kayıtsız Üye
Cok sagolun, kusura bakmayin goremedim cevabinizi. Yurt disinda yasiyorum ve meslegim geregi yatalak olan hastalarin ve demens olan hastalarin mahrem yerlerini yikimak zorunda kalıyorum. Hem kadinlarin hemde erkeklerin mahrem yerleri.. Hemsirelik okuyuncaya kadar bu meslekte gorevimiz eli ayagi tutmayanlara Yemek vermek, onlarin hijyenlerini saglamak. InsaAllah gunaha girmiyoruz.

Bu kategoride yer alan Horoz yumurtası yenir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başkasının mahrem bölgesini yıkamak günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.