Anasayfa
12 Mart 2022, 13:08
Gusul
Yönetici

Hamilelikte görülen kanama gusül abdesti gerektirir mi?

Hamilelikte görülen kanama gusül abdesti gerektirir mi?

Kayıtsız Üye
Hamilelikte görülen kanama gusül abdesti gerektirir mi? bilgi verir misiniz


Cevap: Hamilelikte görülen kanama gusül abdesti gerektirir mi?

Fetva Meclisi
Hamilelik döneminde görülen kanama Adet kanı değil ise gusül gerekmez. Çok azda olsa bazı kadınlar hamilelik dönemlerinde de adet olabiliyorlar. Hamilelik döneminde görülen kan hayız kanı ise kan kesildikten sonra gusletmesi gerekir. Eğer hamilelik döneminde görülen kan hayız kanı değil ise gusletmesi gerekmez….


hamilelikte kanama gusül gerektirirmi

Bu kategoride yer alan Rüyada boşaldığını görmek ama meni gelmezse gusül gerekir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hamilelikte görülen kanama gusül abdesti gerektirir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.