Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:36
missa09
Abone

Eşim sürekli bela okuyor küfür ediyor

Eşim sürekli bela okuyor küfür ediyor

Kayıtsız Üye
Esim sürekli bela okur küfür eder, Ben iyiysem Oda iyidir Ama sinirlendigi zaman dünya umrumda olmaz beni saymaz döver söver Ama sonra üzülür hatasini Kabul eder özürdiler, namaz kilar evcildir isine gidip gelir sadece bir anlik sinirleri vardir Ama sinirlenince insanin aklina gelmeyecegi seyleri söyler bitmek bilmez siniri o an. Ve tekrar yasanir ayni olanlar ve yine gecer yine yasanir yine, artik dahada üzülüyorum soguyorum. Allah için sabrediyorum Allah için sevmeye devam ediyorum. Biliyorumki elbet bitecek bu zulüm Ama bitmeden ya Ben bitersem Allahim tüm müslüman hanim kardeslerime yardim et….

Okudunuz mu?  Beli lastikli bağcıklı kıyafet giymek caiz midir

Cevap: Eşim sürekli bela okuyor küfür ediyor

NurcuÇocuk
O sinirlendiği zaman yanından kaç Eşiniz kızgın iken, siz sakin olun. Biriniz ateş iken, diğeriniz su olmalı. Hz. Ömer Böylelikle geçer inşAllah ALLAH yardımcın olsun.


Eşim çok fazla küfür ediyor…

Kayıtsız Üye
Merhabalar.
Ben 6 yıllık evliyim ve eşim çok fazla küfür edip kalp kırıcı konuşuyor. Icki içiyor. Normal konuşma şeklide küfürü.degisir degisir diyerek 6 yil gecti ve ne yapacagim bilmiyorm ne olur bana akil verin ne yapmam lazim dualarım da dinine düşkün agir başlı beyefendi olsun diyorm ama olmuyor git gide daha kötüye gidiyor.ne yapmalıyım

Okudunuz mu?  Kendi Bedeninden Birşey Yemek

Yorum: Eşim sürekli bela okuyor küfür ediyor

Kayıtsız Üye
Baya olmuş bunu yazalı su an ne durumdasınız acaba.bende sizin gibiyim benimki de cok.kufur eder dovmez ama her sözü bıçak gibidir.iyiysem iyidir kötüysem kötü.her zaman bana sorun çıkarır.hakareti boldur. Diger dunyami kurtarayim diyorm ama çok seviyorm bu yüzden zoruma gidiyor.yavas yavas soğumaya uzaklasmaya basladim bende rabbim bizi feraha aydinligimiza çıkarsın ınsAllah..

Okudunuz mu?  Kadın doğumdan sonra ne zaman cinsel ilişkiye girebilir

eşim bana bela okuyor, eşim bana devami küfür ediyor neyapmalıyım

Bu kategoride yer alan Gusül abdestini yanlış almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim sürekli bela okuyor küfür ediyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.