Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüya Şehit görmek

Rüya Şehit görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar; 5 ay önce babamın amacasının oğlu şehit oldu ve ben onu çok severdim.Şuan bir iş tekliği aldım.Fakat rüyamda şehit abim ile birlikte (kendisi kamuflajlıydı)şimdiki çalıştığım yerin kapısından girdik sonra etrafıma baktığımda iş teklifi aldığım yerin yemekhanesindeydik ve ben ahçıya yemek ver dedim amcamın oğlu o benim dedim.Devamında Şehit Yavuz abim şapkasını çıkardı be ahçıya eliyle göstererek bak biz bir birimize benziyoruz belli olmuyormu dedi.Devamında bir anda arkamızı döndük ve benim koluma girerek şuanki çalıştığım iş yerinde ofisime giden koridorda birlikte yürüdük ve rüya bitti.Acabayeni işim hayrılı olmucakmı bana anlamadım acıkcası.Tabirinizi bekliyorum..


Cevap: Rüya Şehit görmek

arifselim
Merhabalar kardeşim. Rüyada şehit olmuş birisini görmek her açıdan hayırlı rüyalardandır. Sizin dediğinizin tam aksine bu rüya hayırlı bir rüyadır. İşlerinizin yoluna gireceğine ve tehlikelerden uzak kalacağınıza tabir edilir. Ayrıca bir kimse rüyasında şehit olmuş birini, yaşıyor olarak görürse eğer bu, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna ve Allah’ın sevgili kullarından olduğuna yorulur. En doğrusunu Allah bilir.


Ruyamda sehit gördüm

benx
Ruyamda şehit Omer Halisdemir’i gördüm biraz uzagimda dimdik sanki nobet tutar gibi duruyordu yanimdaki anneme soyledim annem bakti ama goremedi sonra sehide doğru yaklasiyordum kalbim sıkıstı sanki bir an ve sehit uzaklasip ayaklari yerden kesildi ve gitti. Ne anlama geliyor olabilir?

Okudunuz mu?  Rüyada kaynananın evine gitmek

Yorum: Ruyamda sehit gördüm

arifselim
Allah Ömer Halisdemir kardeşimize rahmet eylesin ve mekanını cennet eylesin. Rüyasında şehit olan birisini görmek gören kişi için toplumda sevilmeye, itibar görmeye ve işlerinin yoluna gireceğine alamet edilir. En doğrusunu Allah bilir.


bay12ts123
merhaba. size benimle ilgili görülen bir rüyayı sormak istiyorum. evlilik yolunda ilk adım atıp aileler tanıştı o gece bir yakınımız beni rüyasında görmüş. rüyada ben ve bir kaç tane şehit varmış ve beyaz giyimli adamlar onlara yardımda bulunmuşum hepsi şehit değil tabi daha sonra yakınım olan kişi korkmadın mı diye sormuş bende onlara yardım ettiğimi söyleyip içlerinden bir tanesini gösterip bakın şu konyadan geldi diyerek tanıtmışım. bu rüyayı biz malum geceden sonra duyunca hayra yorduk fakat evlilik işi ailelerin anlaşamaması sonucu bitti sizce bunun bir anlamı varmıdır. lütfen yardım edin aklım çok karışık

Okudunuz mu?  Rüyada kendi mezarını görmek

arifselim
Sevilmeye ve çevresinde saygı duyulmaya alamet eder. Rüya güzel ve hayırlıdır ama bunun yaşadıklarınızla bir ilgisi vardır diyemeyiz. Bu sonuçta bir rüyadır ve rüyalardan kesin bir şey çıkaramayız. Elbette Allah’tan hayırlısını istemeliyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ömergül
Rüyamda Ömer Halisdemir’i gördüm üzerinde yeşil üniforma vardı markette bana doğru geliyordu şaşırdım gözlerime inanamadım yaklaştı ve sarıldı bana öylesine güzel kokuyordu ki bende ona sarıldım sanki biz evliydik sonra marketten çıktı gidişini takip ettim bir iki bina arkasından kayboldu gitti bir dahada bulamadım 😔

Ama ben onun kokusunu unutamıyorum iki gün geçti hala kokusu burnumda şuan o kadar özledim ki o cennet kokusunu hissettim ve kendimi kaybettim nasılda güzel gülüyordu 😢


arifselim
Bir şehidi görmek genellikle çok hayırlıdır. Bu rüya ise rüya sahibine yol gösterecek birinin varlığına ve zor bir durumda ele geçecek güzel bir fırsata tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda geçen sene şehit olan bir polis ile sevgili oluyordum. Beni çok seviyordu ben de onu. Üstünde askeri üniforma vardı. Bi ara askeri konvoy başka bir şehidin naasini taşıyordu koşup selam durdu konvoya. Sonra tekrar yanima geldi. Çok mutluydum rüyada 😊 Yorumunu çok merak ettim. ALLAH en iyisini bilir..

Okudunuz mu?  Rüyada kadın erkek karışık namaz kılmak

arifselim
Allah mekanını cennet eylesin. Bu rüya sahibi için çevresindeki kötü niyetli ve zararlı olan kimselere karşı sabırlı olacağına ama bunları başından def ederek rahat edeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Kıbrısda bir avm deydim teröristler avm nin içinde bombalar patlatmaya başladı o arada Ömer Halis Demiri gördüm ve onunla beraber dışarıya çıktık Teröristleri öldürmeye başladık yerlerini basdık geleni gideni öldüruyoduk sonra ben onun yanindan ayrıldım sonra tekrar geldim abi sen şehit olmadın mı dedim bana yok olmadım dedi ben ısrar ettim abi şehit oldun sen diye defalarca söyledim hatta bu terorist olayları catışmalar falan seni denemek içindi dedi kalabalık bir ortamda oturuyoduk babam geldi oğlum nasıldı dedi çok iyi değildi dedi

Okudunuz mu?  İstediğini Rüyada Görmek için Okunacak Dualar

arifselim
Bu rüya her anlamda hayır, bereket ve güzellikler içerir. Bu rüya sahibi için hem kendisine hemde milletine çok menfaatlerinin dokunacağına, başarılı ve muvaffak olacağına alamet olarak tabir edilir. Daima görülen rüyaların hayrını dilemek en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba! rüyamda eşimle beraber bir ucurumun altındaydık ceviz kabukları dökülüyordu üstümüze.yukarıda kocaman bir türk bayragı dalgalanıyordu ve çatışma oluyordu.afrinmiş orası rüyamda.sonra yukarıya doğru cıktık askerlerin yanına bizim askerlermizin yanında catısır halde ömer halisdemir vardı.ve bikaç sehit daha onlarla catısıyordu.eşimde asker hayırlı bir rüyadır inşAllah


arifselim
Merhaba. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Güzel bir rüyadır ancak böyle bir süreçte ve eşinin de asker olmasından dolayı ancak bu bilinçaltı bir rüya olması ile yorumlanabilir. Zaten bir yorum olarak da bu rüya yaşanan toplumsal büyük olaylara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam rüyam da okuduğum okulda iki şehit tabutu görüyorum Türk Bayrağıyla sarılı bir tabut dayımlar ve ben ağlıyoruz ben tabuta sarılıp ağlıyorum bir kaç asker abi görüyorum tam hatırlamıyorum bunu ama galiba bir kaç asker de ağlıyordu . Hocam rüyayı iki şekilde yorumlar sanız sevinirim bir kaç askerin ağladığını gördüğümden tam emin değilim. Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyamın anlamı nedir?

Selamün Aleyküm Hocam iki rüya gördüm size sormak istediğim 1.
okuduğum okulda iki şehit tabutu görüyorum Türk Bayrağıyla sarılı bir tabut dayımlar ve ben ağlıyoruz ben tabuta sarılıp ağlıyorum dayımlar da ağlıyor o ara bir kaç asker de ağlıyordu ama bu bir kaç askerin ağladığını tam olarak emin değilim iki tabut bir okul bahçesinde görmüşken birde sınıfın içinde masanın üstünde dizili olarak gördüğümü hatırlıyorum net olmasa da, sizden ricam net olmayanları rüya da hem var sayarak hem yoksayarak yorumlamanız.
2.rüya da araba bana ait değil diye hatırlıyorum bana görev verilmişti görev verilip verilmediğini tam hatırlamıyorum otomatik araba kullandığımı gördüm araba sürmeyi bilmiyorum yolda doğru gitmek için zorlanıyorum hatta az daha bazı insanları öldürmekten çarpmaktan sıyrılıyorum. Allah Razı Olsun Hocam. @arifselim
Selamün Aleyküm Hocam bugün Rüyam da otomatik araba kullandığımı gördüm araba sürmeyi bilmiyorum yolda doğru gitmek için zorlanıyorum hatta az daha bazı insanları öldürmekten çarpmaktan sıyrılıyorum bu rüyanın tabiri nedir? Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada kendisini üç harfli olarak görmek

arifselim
– Aleykum selam. Rüyan her iki şekilde de güzel olarak tabir edilir. Rüya sahibinin duygusallaşmaya, iyi niyetli olmaya ve hatalarının farkına vararak düzeltmesine tabir edilir.

– Diğer rüyan ise, gerçek hayatta da sorumluluklar almaya, tedirgin olmaya ve endişeli bir dönemden geçeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölüyorum ve annemlerin ustume toprak attigini goruyorum ve Ömer Halis Demirle aynı evde kalıyorum suratini yika temizlen diyor ve eliyle suratima su vuruyor ve benim suretime bakma diyor dışarı cıkma kimseye gözükme diyor ben ölü oldugum için ve sivilce sıkıyorum beyaz bir şey geliyor sölüyorum git yıka seytan saana daha yakin olur diyor yikarken isiklar bomba gibi patliyor ve elimden tutuyor bu daha hicbirsey sana yaklasmaya calisiyorlar diyor


arifselim
Güzel ve anlamlı bir rüyadır. Rüya sahibini iyiliğe, doğruya ve faydalı işlere yönlendirecek birinin varlığı anlamındadır. Şehit birisini bu şekilde görmek ise daha çok rüyayı anlamlandırır ve sana hayırlara işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada savaş görmek

Zetnep
Ömer halis demiri cennet bahçesinde gördüm otuz Burak at vardı yanında dokuztanede beyaz güvercin etrafında dönüyordu Allahı zikrederek çok güzel yerdeydi. Cenneti. Yeri manası nedir


Tohat
Aynı anda iki güzel olayı yan yana görmek yani şehit ve cenneti görmek rüyanızın hayırlı oluşunun göstergesidir. Allah’ın nimetlerinin bol bol sunacağı yer olan cennet ve Allah yolunda şehit olan kişinin yüksek mertebesi rüyayı gören kişi için isteklerinin gerçekleşeceği, her ne dileği varsa olacağı veya sıkıntılarının hallolacağı şeklinde tabir olunur. Yine de Allah daha iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Hocam dun rüyamda bir ogretmen ile evliymisim. ( kendimde ogretmenim ve bekarim) ben evde esimi beklerken esimi yolda sehit etmisler. Sonra yuzleri beyaz örtüyle kapali bircok insan esimin tabutunu tasiyorlar(tabutu gormedim). Sonra bir aralik uyandim tekrar uyudugumda bu sefer bir asker ile evlenmisim ama eşim daha önce biriyle evlenmis bir oğlan bir kiz cocugu vardi. İlk basta cocuklar beni istemedi sonra bana alistilar. Ben mutfakta yemek yaparken eşim teröristlerle catisiyor(kamuflaj li) onlardan iki kisi oluyor bizdende iki kisi sehit oluyor(esim şehit olmuyor). Boyle bir rüya gördüm hatirlayabildigim kadariyla. Yorumlarsaniz sevinirim. Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Allahümme salli ala seyyidina muhammed demek

arifselim
Aleykum selam. Hayırlı bir rüya olsa da karmaşık bir rüyadır ve doğru bir yorum için ancak sana özel yorumlanmalıdır. Hem kendin için hemde evleneceğin kişi için şerefli ve çevresinde sevilen hayırlı kimseler olmak manasında yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


@yfer
Allah’ın Selam ve Bereketi üzerinize olsun. Rüyamda bir hastanenin önündeydim elimde poşetler vardı yanımda bir askeri araç durdu arkasında şehitler vardı. Onlara bakarken biranda gözlerini açmadan bana nasıl şehit olduklarını anlatıyorlardı nereden ve nasıl vurulduklarını ölmüşlerdi ama bir anda gök gürültüsü gibi büyük bir gürültü ile araçtan inmeye başladılar ve yanımda namaza durdular birlikte onlarla namaz kılmaya başladım o sırada aklımdaki tek şey abdestimi en son ne zaman aldığımı hatırlamaya çalışıyordum
Teşekkür ederim


Tohat
Allah’ın selamı ve bereketi hepimizin üzerinde olsun. Hak yolda ilerleyeceğine, Allah’ın emir ve buyruklarına itaat ederek yaşantını sürdüreceğine, kul hakkına girmekten imtina edeceğine ve hayatını dosdoğru yaşam üzere kuracağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Oğlumu rüyada kurban görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. İyi günler diliyorum. Rüyamı yorumlamanızı rica edicem çok farklı bir rüya benim için. Rüyamda 3 tane şehit görüyorum. Biri şehit mezarı. Etrafı taşlarla çevrili. Diğerlerinden farklı mi zamanda şehit olmuş . Diğer ikisinden biri asker ünüformalı diğeri sivil giyinmiş ve başından bir miktar kan akıyor. Etrafta bir kalabalık var ve kalabalıktan biri bana bu insanların şehit olduğunu söylüyor . Çok üzülüyorum ve ellerimi açıp dua etmeye başlıyorum. Çok gazla rüya görmem bu yüzden çok merak ettim. Ailemde de bir şehit yok. Yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Merhaba. Şehit görmek hayırlıdır. Ruhsal anlamda kendini yenileme ve törpüleme dönemi geçirebilir ve bunu çok iyi değerlendirebilirsin. Manevi olarak temizlenmek, arınmak eski hataları yapmamak ve günahlardan kurtulmak adına Allah’a yakaracağına, eskileri unutarak yeni bir yol izleyeceğine , daha doğru ve kendin için iyi olanı seçerek yolunu çözeceğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyasında yanlış namaz yani namazı düzgün kılmadığını görülürse bu neye işarettir, alamettir?

Kayıtsız Üye
Hocam , benim gerçek hayatta erkek arkadaşım şehit oldu. Onun vefatından sonra onunla ilgili tekrarlayan rüya görüyorum. Rüyamda her defasında birilerinden aslında onun ölmediğini öğreniyorum. Ona ulaşmak istiyorum ama onun ailesinin buna engel olduğunu öğreniyorum. Gerçek hayatta ailesiyle görüşüyoruz oysaki. Hep aynı rüya ne söylemek istiyor? Cevabınız için teşekkürler.


Tohat
Hayırlı günler. Allah rahmet eylesin inşAllah. Kolay bir durum olmamakla birlikte ömür boyu hatrında tutacağın bir olaydır. Buna bağlı olarak şehitlerin ölmediği ve aramızda dolaştığı bir gerçektir. Yükünü hafifletmek de olsa rüya olarak Allah’ın onun bu özellikte olduğunu hatırlattığını söyleyebiliriz. Allah en iyisini bilir.


rüyada ömer halisdemiri görmek, rüyada şehit görmek, rüyada sehit dayisi gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada kına gecesi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüya Şehit görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.