Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:49
Gusul
Yönetici

Uykuda gelen sıvı gusül gerektirirmi

Uykuda gelen sıvı gusül gerektirirmi

Kayıtsız Üye
Selamı aleyküm ben 16 YAŞINDAYIM Sabah kalktım iç çamaşırımda ıslılık var ama benden çıkan madde beyaz uykuda bir şey hissetmedim ama gusül istermi istemezmi cevap yaz Allah razı olsun


Cevap: Uykuda gelen sıvı gusül gerektirirmi

Darusselam
büyük ihtimalle MEZİdir. Mezi gusül gerektirmez, abdest almanız ve çamaşıra değdi ise değdiği yeri temizlemeniz yeterlidir. Çamaşıra değdiğinde tabaka oluşturacak kadar kalın olan ve yumurta sıvısı kalınlığında olan ise MENİ olarak bilinir, o da gusül gerektirir. Buna göre değerlendirin.

Bu kategoride yer alan Göbek deliğinde sperm kalmış ise gusül abdesti geçerli olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uykuda gelen sıvı gusül gerektirirmi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.