Anasayfa
5 Şubat 2024, 0:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yumurtadan bebek çıktığını görmek

Rüyada yumurtadan bebek çıktığını görmek

kaderr
rüyamda birinin yumurtaliklarini acik bir sekilde yerde gördüm bu kisinin kim oldugunu bilmiyorum ama sozde çok denemis ams cocugu olmuyormus bende bir bakalim belki içinde bebek.vardir dedim annem eline bir tane aldi tavuk yumurtasi gibiydi kabugünu kirdi ve bebek cikti yasiyormu diye baktik nefes aliyordu sonra ben aldim yazik yasasin dedim normalde ben cocugumu sutten kesmistim emzireyim belki sute gelirim dedim ve emzirdim sonra yengeme verdim.onun sutu var emzirsin diye sutum gelmisti benimde bebek bana gulumsuyordu ruyami yorumlarsaniz sevinirim


Cevap: Rüyada yumurtadan bebek çıktığını görmek

arifselim
Merhabalar. Allah rüyanızı hayırlı ve mübarek eylesin. Bu rüya başkasıyla değil sizinle ilgilidir. Evlat sahibi olmaya, cömert olmaya ve dileklerinin yerine gelmesine tabir edilir. Bu rüya aynı zamanda kendi çocuklarınızla da ilgili olduğuna işaret eder. Çocuklarınızın size itaatkar bağlı ve güzel ahlaklı olacağına yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada yumurtadan bebek çıktığını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda biyerde yumurta olduğunu öğreniyodum ve o yumurtayı bulmak için yola çıkıyodum bir anda yumurta gelip benim ayağıma çarptı ben bunu aldım yumurtalar 2 taneydi bitanesinin içini açtığımda bir et parçasının civciv olduğunu farzederek (ama civciv değildi rüyada öyle zannettim ) öldüğünü anladım diğer yumurtaya baktığımda içinden bir bebek çıktı yeni doğmuş bebek kiriyle kanıyla işte yeni doğmuş bebek nasıl olursa o şekilde, bu bebek için uğraştım orda sokakta, Ne alakaysa üstünü falan giydirdim bebek o kadar tatlı bişey oldu ki inanılmaz yani, bana gülümsediğini gördüm beni sevdiği apaçık belliydi ondan ayrılmak istemiyordum kucağımdan bırakmamak için ağladım bile ve orda uyandım ama hala etkisindeyim bebek çok içime işledi . Yorum için söylüyorum evli değilim ve daha 18 yaşındayım

Okudunuz mu?  Rüyada yumurta kırıp karıştırmak

Yorum: Rüyada yumurtadan bebek çıktığını görmek

arifselim
Rüyada yumurta görmek rızık ve kısmet anlamındadır ve rüyan çok hayırlı bir rüyadır. Senin için mutluluğa, huzura ve bereketli bir ömre tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


omur omur
Rüyamda 3 veya 4 yumurta gördüm ve bu yumurtaların içinden bebek çıkıyordu ama bebek sayisi belirsiz ve bebekler gülüyor du bana ama sonra bebeklerin yüzü yavaş yavaş hayvana donusiyordu ama bedenleri bebekti rüyam ne anlama geliyor acaba…


arifselim
Bu rüya senin için genel anlamı itibarı ile hayırlı işlerin olacağı manasına gelmektedir Ancak diğer ayrıntılardan özel bir mana veya yorum çıkaramayız. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yumurtadan civciv çıktığını ve bu civcivin büyüyüp çok güzel bir çocuğa dönüştüğünü gördüm.


arifselim
Bu rüya hayattan beklentilerinin çok büyük olmadığına küçük şeylerden mutlu olduğuna işaret eder. Ayırca bu rüya kişinin kendi hayatını elleri ile inşa ettiğini ve kimseye muhtaç kalmadan yaşama isteğini de bildirir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Yakup Görmek (imam nablusi)

Cnss
Ruyamda hamile olan kuzenimin karnındaki bebeginin yumurtanin içinde oldugunu goruyorum sonra o yumurta ile konusuyorum. Ardindanda yumurta birazcik catliyo çok merak ediyorum acaba ruyamin yorumu ne


arifselim
Bu hayırlı bir rüyadır ve müjdeli haberlere, hayırlı gelişmelere, mutluluk getirecek adımlara ve rüyayı gören kişinin niyet ettiği güzel işlere alamet eder. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamualleykum rüyamda annem 3 adet yumurta veriyordu yumurtalar çatliyor ve içinden erkek bebekler çıkıyordu en küçük bebeği ben alıyordum ve seviyordum


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en açık yorumu hayırlı haberler almaya işarettir. Ayrıca sıkıntıya düşmeden veya güçlüklerle karşılaşılmadan yaşanılacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına alamettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mine Muhammed
Rüyanda dayımın karısının erkek bebeği olmuştu hayırlı olsuna gittiğimizde benim elime tavuk yumurtası gibi yumurta verdi bu bebeğin bacağı kırık dedi yengem aldı bana verdi yumurtayı ama yumurtayı kırıp açtığımda sağlıklı bacağından bir şey yoktu çok tatlı bir bebekti

Merabaa Rüyamda sayının karısının erkek bebeği olmuştu ona hayırlı olsuna gittiğimizde elime bir yumurta verdi yumurta verdi ve bunun bacağının kırık olduğunu söyledi yumurtayı kırıp açtığımda gayet sağlıklı bir erkek bebek çıkmıştı ve yengeme teşekkür edip bebeği kucağıma alıp sevmiştim

Okudunuz mu?  Rüyada Yurt Görmek

arifselim
Merhaba. bu rüya hemen hemen herkes için olumludur ve güzel manaları vardır. Bu rüya mal, evlat, sevinç ve mutluluk kazanmak gibi anlamları olan hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Reyhan G.
Merhabalar rüyamda yumurtadan bebek çıkıyordu yumurtanın zarını patlatınca ses çıktı sonra içinden mavi gözlü sarışın bir erkek bebek çıktı erkek kardeşim diye biraz kıskandım sonra kucağıma verdiler bak nasıl sarılıyor mutlu oldu bebek falan bebekle konuşmaya ilgi göstermeye başladım (üşümesin diye üzerini örttüm kucağımdayken) bebek kendi kendine büyümeye başladı hızlı ben bunları yaparken bir baktım kocaman bir çocuk olmuş. Bu rüyamı yorumlar mısınız. Şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Merhabalar. Çok genel bir manası olsa bile çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. İsteklerine ulaşarak mutlu olacağına tabir edilir. Kendini güvende hissetmesine ve karşılaştığı zor ve sıkıntılı durumlardan kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 3 adet yumurta görüyordum bunlar halama aitti ve içlerinde bebek vardı yaşamaları imkansızdı ve çok mücadele ile onları sağlıklı bir şekilde doğmalarını sağlıyordum başından ayrılmıştık yumurtaların o sırada yırtıcı bir kuş bir yumurtaya gelip saldırmıştı bir hışımla onu uzaklaştırıp kurtarmıştım ve en nihayetinde bebekler doğmuştu üçüz bebekti bu rüyamın anlamı nedir.

Okudunuz mu?  Rüyada Yolculuk Yapmak

arifselim
Allah’ın izniyle üstün başarılara ulaşmaya ve dileklerine kavuşmaya tabir edilir. Ayrıca rüyayı gören kişiye farklı yerlerden gelecek kısmetlere ve hayırlı haberlere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda arkadaşımla beraber bir kaldırımda oturuyoruz. Çok büyük bir yumurta buluyorum. Ortadan hafif çatlak olan bu yumurta açılıyor ve içinden erkek bir bebek çıkıyor. Allah bana erkek bebel verdi diyorum. Ben bu bebeği otobüse binip hastaneye götürüyorum. Sonra 5-6 yıl sonrasında bu bebeği bir fotoğtafta büuümüş olarak ailesiyle görüyorum. Uyanıyorum.


arifselim
Merhaba. Bu rüya aslında kişinin bekar yada evli olmasına göre yorumlanır. Genellikle evliler için erkek bebek sahibi olmaya ve bekar kızlar için ise bu rüya evlenmeye ve nasip ile ilgili olarak güzel gelişmeler manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tavuk yumurtasi oldugunu düşündüğüm buyuk yumurtalarin içinden bebekler ayaklariyla vurarak yumurtadan cikiyor bebekler çok guzel..


arifselim
Bu rüya, hayatında güzel gelişmeler olacağına, mutlu olacağına, sıkıntıların geçeceğine ve evlilik yaşında olan kimseler için evlilikle ilgili güzel gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yumurta Görmek

@aki….
Ruyamda babam buyuk beyaz bir yumurtayi ikiye boluyor yarisini bana veriyor. Ikimiz ayri ayri yumurtalarla ilgileniyoruz bir sure sonra babamin yumurtasi curuyo benimkinden de bebek cikiyor ve bu sefer babam ve amcalarimla birlikte bu bebekle ilgileniyoruz.


arifselim
Diğer yorumlarda da olduğu gibi, güzel gelişmelere ve insanın mutlu olacağı bazı olaylarla karşılaşacağına tabir edilir. İnsanın önüne çıkacak olan fırsat ve imkanlara da tabir edilöiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sepetin içinde 2 adet büyük yumurta görüyorum yumurtayı elime aldığımda içinde ses geliyor yerine bırakıyorum daha sonra içinden erkek bebek çıkıyo bebeği sarıyorum arkadaşıma götürmeye çalışırken uyandım (arkadaşımın 9 yıldır çocuğu olmuyo) Allahım hayra çıkarsın inş


arifselim
Bu rüya müjdedir. İstekleri olanın isteklerinin gerçek olacağına Allah’ın izniyle dualarının kabulüne alamet eder. Bu şekilde görülen rüya, bereket ve dileklerin kabulü olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda seffaf bir yumurta buldum. Onu incelerken yumurta kırildı içinde bitane minicik bir bebek yüzüyordü çok sasirdim.yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Bu hayırlı ve güzel rüyalardan kabul edilir. Bu rızık, bereket, kısmet ve sorunların bitmesi gibi bir müjde olarak tabir edilir. Yumurta ve bebek görülmesi daima hayırla yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni bir ev ve yeni bir mutfak görmek yorumu nedir

Kayıtsız Üye
Rüyamda yaklasik 5-6 tane sekli düzgun olmayan yumurta goruyorum merak edip kiriyorum bunlari birinin içinde cenin vardi sadece gozleri gorunuyordu ama öluydu digerlerinden oyuncak gibi seyler cikti..


arifselim
Bu rüya kişinin durumuna bağlı olarak farklı şekillerde yorumlanabilir. Yumurtaları kıran kişinin iş hayatında zarar edecek şeyler yaşamasına veya hastalanmasına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Annem rüyasında beni görmüş ve yumurta çıkmış benden anlattığına göre yumurta elimdeydi catladi bebek cikti dedi seviniyodum dedi sonra kayboldu dedi ağladım kizim çok bebek istiyodun ama olmadi dedim dedi merak ediyorum bide annem sürekli erkek bebegi doğurduğunu görüyormuş yorumlarsaniz çok teşekkür ederim


arifselim
Çok güzel ve çok özel rüyalar arasında kabul edilir. Eğer kişi evli ve çocuğu yok ise çocuğa delalet ederken, fakir ise zengin olacağına ve mallarının atacağına delalet eder. Kısaca mal, mülk, evlat ve mutluluk manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Fatma nursel
Ruyamda bir yumurta gördüm onu pisirmek için kirdigimda yavas yavas sekil aldi ve kan pihtisindan sarisin bir erkek cocuguna döndü ve oturdum sevdim onunla oynamaya basladim sizce bu rüya nasıl yorumlanir

Okudunuz mu?  Rüyada yeşeren soğan görmek (anlamı nedir?)

arifselim
Bu rüya hayırla, kısmetle ve müjde ile yorumlanır. İnsanın karşılaşacağı güzel olaylara, alacağı müjdeli haberlere ve beklentilerinin meydana geleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ballırüya
Merhabalar bugün rüyamda siyah bir kuş ama gagası rengarenk bir kuş yakaladım eve getirdim kafestede 3 kedim vardı diğer kafestede 3 kuş oldu neyse içeri girdim bir yumurta yuvarlar tenekenin içine sarı deniz kumu koydum ortasınıda oydum yumurtayı koydum ablamda bilememiş su dökmüş 1 2 saat öyle kaldı sonra masaya koydum yumurta kıpırdandı küçücük yumurta ablam yine su dökdü sonra birden bebege dönüstü bebegin burnuna girdi bende arkasına vurdum bogulmasın diye sonra ona cici bebe hazırladık yogurtla falan yedirdik öyle beşiğe falan yatırdım ben baktım bir anne gibi


arifselim
Merhaba. Rüyayı gören kimse için karşılaşacağı sürprizlere, sevineceği gelişmelere ve mutlu olacağı şeylere alamet eder. Yumurtadan bebek çıkması müjde ve işlerinin yoluna girmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yumurtanın içindeki bebeği biberonla besliyordum ama içeride 2 tane bebek vardı ve sadece bir tanesini önemseyip besliyordum sonradan ne olduğunu anlamadan bir ayı çıkageldi yumurtanın içindeki bebekleri benden almaya çalışıyordu ben de kapıyı kilitlemiştim ve orada uyandım


arifselim
Bu rüyada diğer benzeri olarak görülen rüyalar gibi kabul edilir. Kişinin çok istediği şeyin gerçek olmasına, bekar için evlenmesine ve evladı olmayanlar için evlat sahibi olmalarına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yanlış tarafa yöne kılarken kıbleye döndüm

Kayıtsız Üye
Rüyamda eski evimizin banyosundaydim.kaz yumurtasından daha buyuk bir yumurta vardi.yumurtanin içinden bir bebek çıktı cinsiyeti erkekti ve daha göbek bağı bile kesilmemisti.saclari siyah ve uzun degillerdi.guzel bir bebekti anlamı nedir acaba


arifselim
Bu rüya güzel, hayırlı ve sevinçli gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Eğer erkek bebek şirin ve güzel güzel gelişmelere, çirkin ve hoş değilse buda aksiliklere tabir edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda 4 tane yumurta görüyorum pişirmek için kaseye 3 ünü kırıyorum 4. de içinde kırmızılık olduğunu görüyürum civciv sanıyorum elimle zarını patlattığımda küçük bir erkek bebek çıkıyor şaşırıyorum ölü olduğunu düşünüp elimle alıp metal bir tabağa koyup bırakıyorum. Üzerindeki yumurtalar kuruyup çok güzel bir bebek oluyor belki yaşıyordur dondu burda soğuktan diye alıp mont giydiriyorum ve canlanıp büyüyor çocuk onu çok seviyorum ve esirgiyorum bu bir mucize bişey diye. Ve altın dizen bir kadının evine gidiyorum bebek büyüyüp çocuk oluyor orda bir süre kalmış olduğumu anlıyorum. Rüyamı yorumlarmısınız, teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Yılan Ve Polisler Görmek

arifselim
Merhaba. Rüyada yumurta kırmak, pişirmek ve yemek çok hayırlı olarak yorumlanır. Aynı zamanda yumurtadan bebek doğması veya çıkması da hayırlı manada yorumlanır. Sevineceği ve çok mutlu olacağın şeylerin olması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız üye
Ben nişanlıyım ama nıkahım var 2 ay sonra evleniyoruz. Rüyamda eşim kağıda bir not yazıp bana göndermişti kağıtta ;
Bana LA İLAHE İLLALLAH öğrettiğin için çok mutluyum Allah razı olsun çok güzel anlattın senin dediğin doğruymuş " yazıyordu.
Rüyam biraz karışıktı ama aynı zamanda kuzenimin 7 aylık bir bebeği var ; anne yumurtası içinde 9 aylıktı yumurtayı elime alıyodum sonra yere bıraktım bir kaç dk sonra bebek doğuyordu.


arifselim
Allah mesut eylesin. Eşinle mutlu ve huzurlu bir evliliğin işaretidir denilebilir. Diğer kısım ise, nasip, kısmet ve evlat sahibi olmaya işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yumurtadan bir bebek çıkıyor ve ben tedirginlik duyuyorum niye kırdım yumurtayı diye sonra doktor onu çıkarırken çocuğun başı kopuyr üzülüyorum ben ama yine birleşiyor ben onu kucağıma alıyorum çok sevimli bir çocuk eşimle alıp eve doğru gidiyoruz nedemek acaba öğrenebilirmiyim


arifselim
Aslında rüya sahibinin bazı durumları bilinerek yorumlanması gerekir. Genel olarak evladı olmayanın evlat sahibi olmasına, dileklerinin gerçekleşmesine ve huzurlu bir yuvaya işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapanları görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda büyük bir kabın içerisinde devekusu yumurtasi gibi bir yumurta gördüm. Eşim de yanimdaydi ve yumurtayi inceliyorduk dokundugumuzda tıkır tıkır ses cikartiyordu. Icerisinde cocugumuz varms oyle bilioruz ama anlayamiyoruz sasiriyoruz. Ici seffaf gibi ve buyuk bir cizgi vardi. Bu ne anlama geliyor acaba?


Tohat
Müjdeli bir havadis almak olarak tabir edilen rüyanın genel olarak bir evlat sahibi olmak gibi güzel bir müjde ile müjdelenmeye işaret etmektedir. Beklediğin veya beklemediğin anda mutluluğuna mutluluk katacak bir olay gerçekleşebilir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


rüyada yumurtadan bebek çıkması, rüyada yumurtadan bebek çıktığını görmek, rüyada yumurtadan bebek cikmasi

Bu kategoride yer alan Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yumurtadan bebek çıktığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.