Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:22
missa9
Abone

İftiraya uğramak

İftiraya uğramak

Kayıtsız Üye
Merhaba 13 yaşındayım karakter olarak sessiz sakin uyumlu biriyim çok arkadaşım yoktur çekingen bir kişiliğe sahibim. Hakkımda söylenilenlere gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. Kız cinsiyetine sahip olmak gerçekten zor napmalıyım hiç bir fikrim keşke erkek olarak doğsaydım.
Napmalıyım nolur bir tavsiye verin.

Okudunuz mu?  Annemden neredeyse nefret etmek üzereyim ne yapmalıyım

Kime sorsam kime sorsam derken burda buldum kendimi. İnanç yapıma uygun bir sitede sormak istedim


Cevap: İftiraya uğramak

haci
siz inandığınız doğru yolda gitmye devam edin .insanların ne dediğine kulak asarsanız ne ömür biter ne de dertler.her şeyin ilacı zamandır.Allah doğrularla beraberdir,

Bu kategoride yer alan Küçük abdestin arkasından meni veya mezi gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İftiraya uğramak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.