Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:22
missa9
Abone

İslam dinini öğrenmek için ne yapmalıyız

İslam dinini öğrenmek için ne yapmalıyız

Kayıtsız Üye
Merhaba.Ben dini öğrenmek,dine uygun nasıl yaşamam gerektiğini öğrenmek istiyorum.Bunun için Kuran-ı kerim’in mealini okumak istemiştim.Bir arkadaşımdan duydum mealini yapan kişinin düşüncesini benimsersin o yüzden tam ilmihal oku dedi.Siz bana ne önerirsiniz?Kuran’ı başta okumam doğru olur mu anlayabilir miyim veya tefsiri yapana mı bağlı kalırım?

Okudunuz mu?  Selatin Cami ne demek?

Cevap: İslam dinini öğrenmek için ne yapmalıyız

yasemin
Allah’a dua et ve ilmini artırmasını iste , Nureddin Yıldız hocanin videolarını sohbetlerini dinleyebilirsin . İyi olan işinin ehli olan hocaların kitaplarını okuyabilirsin , Elmalılı Hamdi Yazır , Osman Nuri Topbaş , Mustafa İslamoğlu v.s. gibi , Allah yolunu açık eylesin

Bu kategoride yer alan Anı ile gezi yazısı arasında benzerlikler ve farklar nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslam dinini öğrenmek için ne yapmalıyız Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.