Anasayfa
15 Nisan 2023, 19:01
missa2
Abone

Haç işareti yapmak günah mı?

Haç işareti yapmak günah mı?

Kayıtsız Üye
Herkese selam. İnanmadan, şaka yollu da olsa haç işareti yapmak (istavroz çıkarmak) günah mı? Dinden çıkmaya sebep mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.


Cevap: Haç işareti yapmak günah mı?

yasemin
Dinden çıkmak Allah muhafaza apayrı bir konu ama ,Kişinin imanını etkileyecek başka dinleri taklit veya şakasına her hangi bir harekette bulunması , bizim dinimize uymayan bize yakışmayan hareketleri yapmaması , dikkatli olması gerekir

Okudunuz mu?  Şeker bayramı ile ilgili şiirler

Yorum: Haç işareti yapmak günah mı?

mertdogan
abi ben okulda haç figürü çizdi ama haşa iman etme açısından değil sonra bir ayet aklıma geldi ayette ALLLAH kendine ortak koşulmayan her tövbeyi affeder ben o haçı ALLAH a sümme haşa ortak koşmak için değil öylesine çizdim ve vesvese başladı zor durumdayım yardım edermisin

Okudunuz mu?  Anne karnında ölen çocuğun cenaze işlemleri nasıl yapılmalı ve hangi dualar okunmalıdır?

Yorum: Haç işareti yapmak günah mı?

Ebû Mansur
Kardeşim vesvese etme senin niyetin bu değilse hiç takma. Şakada olsa bu hareketleri yapmamak lazım.


haç işareti yapmak günah mı, haç işareti yapmak, şaka ile haç işareti yapmak imandan çıkarır mı

Bu kategoride yer alan Kuran kursu hocası olmak isyiyorum bunun için neler gerekiyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haç işareti yapmak günah mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.