Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:50
missa4
Abone

Günah olan bir şeye sevap demek

Günah olan bir şeye sevap demek

Kayıtsız Üye
Hocam. Ben bazen sigara içen adamlara içmeyin günah felan diyorum bugünde adamın birine sigara içme günah felan dedim o da bana sigara içmek sevap dedi. Bende öyle söyleme dedim ordan uzaklaştım.. hocam yanlış mı yaptım çok tedirginim yardım edin günah olan bir şeye sevap dedi yardım edin

Okudunuz mu?  Başbakanlık bursu kırıterlerinde üzerime kayıtlı araba bursun çıkmasına engel olurmu

Cevap: Günah olan bir şeye sevap demek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Eğer günah olduğunu biliyor ve o günaha sevap diyorsa bu çok tehlikelidir. Bu kimseye nasihat edebilir ve bu yaptığının yanlış olduğunu söyleyebilirsiniz. Uzaklaşmakla yanlış yapmış olmazsınız ama o kimseye güzellikle anlatmak ve ikna etmeye çalışmak daha doğru olabilir.

Okudunuz mu?  Ruhumuz nasıldır insanın fiziksel görünüşüne benzermi ahirette insanlar birbirini nasıl tanırlar

sevap ne demek

Bu kategoride yer alan Kendiliğinden parmakta yüzük izi olması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günah olan bir şeye sevap demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.