Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:50
missa4
Abone

Ailem uzakta ve eşim bu durumda bana destek olmuyor

Ailem uzakta ve eşim bu durumda bana destek olmuyor

Kayıtsız Üye
S.a eşimle 3 yıl önce tanıştık gecen yıl evlendik mutlu bir evliliğimiz var . Ben doğuda öğretmenim eşimde burda çalışıyor. Kolay kolay sorun yasamıyoduk taki benim ailemi görmemi zorlastırana kadar. Hocam ben 5 yıl bu şehirde ailemden 700 km uzakta üniversite okudum. Eşim benimle tanıştı sonra memleketime geldi bu şehirde yasayalım dedi yol problem im olmayacak diye çok sevinmiştim daha sonra aile bireyleri buna karsı cıktı orada kalmam ıza engel oldular. Bu benım için sorun değildi kendi memleketi ile benım memleket im arasında 700 km mesafe var hocam diyoki senede bir kere gidersin yeter dıyor. Ben ailemi çok seviyorum küçük kardesim var özlüyorum. Babam beni her yolcu edişinde hala ağlar . Nebileyim bendeki aile sevgisi baska uzakta dayanamıyorum hocam sanki yurt dışına gıtmişim gibi eşimin beni böyle kısıtlaması çok zoruma gidiyor o kadar yolu çekemem senede bir anca götürürüm diyor bende yakın şehirde olsak enazından sene 3 4 kere görsem diyorum çok kızıyor hıc anlamıyor benı . Tek başımada gitmeme izin vermiyor napacagımı şaştım sürekli bu sebepten kavga edıyoruz onun vicdansız olmasından korkuyorum . Ailesiyle çok resmiler sevgi nedir bilmiyor benide hiç anlamıyor çok çaresizim eşimi çok seviyorum ama ailemide kenarı atamam . Benim ailemide seviyor ama niye böyle canımı yakıyor en hassas yerimden vuruyor bilmiyorum. Ayrıca eşimin üst üste gece nöbeti oluyor evde yalnız kalıyorum böyle zamanda aile min yanına gitsem daha uygun olmazmı? Ve eşimin bir hobisi var sırf onun için 3 4 saatlık yola gıdıp konaklıyor ve beni yalnız bırakıyor lütfen cevap verirmisiniz şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Evlilik öncesi sevgili olma durumları

Cevap: Ailem uzakta ve eşim bu durumda bana destek olmuyor

Şema
Her ailede oluşan problemler olur, siz Rabbinize şükredin ki ikinizin arasında sorun yok ve birbirinizi seviyorsunuz.
Ya birbirinden nefret eden eşler olsaydınız ne olurdu?!!
Eşinizi ikna edin ilerde çocuk olursa sadece tatillerde gidebileceksiniz ve aileler hayatta olup olmayacakları ne malum
En az yılda iki defa bayramlarda sizi göstermesi hakkınızdır.

Bu kategoride yer alan Aklıma hep Hristiyan olmak geliyor.. Din değiştirmenin günahı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ailem uzakta ve eşim bu durumda bana destek olmuyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.