Anasayfa
14 Kasım 2022, 2:16
missa06
Abone

Kaynanam ayrımcılık yapıyor

Kaynanam ayrımcılık yapıyor

Kayıtsız Üye
Ben ilk gelinim kaynanam bana hiç iyi davranmıyordu hamileydim umursamıyordu ama şimdi bir eltim var o hamile onun için resmen çırpınıyor üstelik kız yüzlerine gülüp arkalarından atıyor sizce bu durum da kaynanam benim hakkıma girmiş oluyo mu

Okudunuz mu?  Süre ne demektir?

Cevap: Kaynanam ayrımcılık yapıyor

yasemin
Bu duygular ve düşünceler , senin yaşam kaliteni düşürecektir . Geçmiş geçmişte kalmıştır , neticede senin hakkına girmiş olsada olmasada hiç bir şey geri gelip yeniden yaşanmayack .Siz vekil olarak Allahı seçin , adil olan Allahtır , gerisini boşverin . İçinize boşuna kıskançlık tohumları ekmeyin , mutsuz olup onlara bakış açınız değişir

Okudunuz mu?  Cinsel ilişkiye girmeden önce hangi duanın okunması gerekir?

Yorum: Kaynanam ayrımcılık yapıyor

Kayıtsız Üye
Iyi geceler. 6 yıldır evliyim ve kainvalidemlerle yaşıyorum. Yani kaynim evlenene kadar diye kabul etmstim. Ve bu 6 yıl içerisinde gerek eşimle gerekse kayinvalidemle çok gecimsizligimiz oldu çok büyük kavgalarımz oldu. Hep umut ettim her gun hayalini kurdum birgün mutlu olucaz evimiz olunca kocam la yanliz yaşayınca mutlu olucaz diye. Ve kaynim yakın zamanda evleniyor. Kayinvalidemde kocamda ev için bana söz vermisken kaynim ayrı ev serdi kendine. Hergün ağlıyorum her gün azap içindeyim tek bir isteğim vardi evim olmasi. Kaynanam engel oldu eşime izin vermedi. Bunun vebali günahı varmidir.?? Beni 6 yıl boyunca oyalamalarinin vebali varmidir??

Okudunuz mu?  Kedi öldürmek caizmi?

Yorum: Kaynanam ayrımcılık yapıyor

bbgbbg
Allah’tan(azze ve celle) ümit kesmeyin.Bekleyin sadece sizin için daha hayırlısı budur belki.Şuan olay taze ve bizler gaybı bilmediğimiz için idrak edemiyoruz.Kocanıza bu olay yüzünden eziyet etmeyin.Anne ile eş arasında kalmak çok zor durum.Allah(cc) rızası için alttan alın.Zor olan böyle anlarda Allah(azze ve celle) rızasını gözetebilmektir.Sabırla ve namazla yardım isteyin,Alah sabredenlerle beraberdir buyuruyor Allahu Teala Kur’an-ı Kerim’de.

Okudunuz mu?  Birinin üzerine edilen yemin geçerli midir

kaynananın gelinler arasında ayrım yapması, kaynanam ayrımcılık yapıyor, kaynanam gelinler arasinda ayrimcilik yapiyor

Bu kategoride yer alan Nurettin yıldız kimdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaynanam ayrımcılık yapıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.