Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eşinin eve geldiğini görmek

Rüyada eşinin eve geldiğini görmek

Kayıtsız Üye
selamunaleykum
Ruyayi gormeden önce dua etmistim eşim yurtdisinda sag saglim tez zamanda gelsin ve gelecek mi diye..
dua ettim yattim sabah ezaniyla gozlerimi acarken ruyami hatirliyordum. ezan okunuyor ben ruyami hatirliyorum.
Rüyada hiç karisiklik yok geldigini gördüm hepimiz variz annemgil cocuklar felan.hatirladikca icim çok rahatliyor sanki yüreğimden bir şey akip gidiyor.
kalktiktan sonra sukur namazı kildim.
ruyami yorumlarmisiniz


Cevap: Rüyada eşinin eve geldiğini görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya kadın olsun erkek olsun farketmez. Aranızda çözüme kavuşmayan bazı durumların çözülmesine ve mutlu olmaya memnun kalmaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin boynunda morluk görmek

Yorum: Rüyada eşinin eve geldiğini görmek

Kayıtsız Üye
Eşim bırakıp giddi bizi ve bir kadınla birlikte olduğunu duydum vve rüyamda geldiğini gördüm bu ne anlama geliyor yorumlarmisiniz


Yorum: Rüyada eşinin eve geldiğini görmek

arifselim
Genel olarak hayırla yorumlanır ve güzel gelişmelerin bir habercisi olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu da elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşim evi terk etmiş gitmiş daha sonra birkac ay gibi geri geliyor ben onu kabul etmiyorum ben aldattığını düşünüyorum eşimin kardeşi olay bildiğin gibi değil kabul et diyor rüyam bu .Not eşim hayatta değil şuan kaza sonucu vefat etmişti .Aynı rüyadan sonrada kar yağdığını gördüm bu rüyaları sabah namazını kıldıktan sonra gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi

arifselim
Allah rahmet eylesin. Eksik kalan bazı şeylerin işaretidir. İnsanın içinde kalan ukdelere ve hala unutmadığı anıların etkisinde kalmaya tabir edilir. Bunu başka bir şekilde tabir edemeyiz. Eşine bol bol dua et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
mumsema selamun aleykum
rüyada benım kocam benım yüzüme kezzap suyunu fırlattı ondan sonra yüzümü silip ağladım
lütfen yorumlayın

Okudunuz mu?  Rüyada Eşini Ve Kızını Görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gören kimse için kısa süreliğine canını sıkacak ve başını derde sokacak bir olay meydana gelmesine tabir edilir. Daima Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm bundan 1 ay önce karım beni terk ederek başkasına kaçtı ve ben her gece rüyasını görüyorum rüyada onu sürekli dövüyorum ve oda sürekli karşımda gülüyo sabahları uyandığımda geldi sanıp elimi yatağın diğer tarafına atıyorum bomboş bir hayat bıraktı bana ve ona ne kadar kızgın olsamda genelde özlüyorum 2 sene evli kaldık kaçıp gittiğinden beri her gece rüyama geliyor bunu yorumlarmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada eşini başkasıyla görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah yardımcın olsun. Öyle bir eşten artık hayır gelmez. Kendini boş yere üzme. Bunun çözümü yoktur. Gördüğün rüyaların ise yaşadıklarının etkisinden dolayıdır. Allah’a tevekkül et ve dualarda bulun.


Kayıtsız Üye
Merhaba eşim başka ülkede biz başka ülkedeyiz. Rüyamda eşimi evimize gelmiş gördüm normalde gelmesi beklediğimiz mahkemesinin olmasına bağlı şuan için bir tarih veya gelisme yok sadece bekliyoruz. Ondan geçerse yanımıza gelebilir veya bizi yanına aldirabilir. Evimize gelmiş kapıdan içeri girdi biz çok mutluyuz birbirimize sarılıyoruz seviniyorum ben diyorumki ki demek ki işlemler olmasada gelebiloyormussun izin gibi bişey diye düşünüyorum normalde böyle gelme durumu yok . İki çocuğumuz var o gekdiginde yeni doğmuş birde bebegimiz varmış sanırım erkek yatırıyom uz kenara uyuyor bizde birbirimizle hasret gidermeye devam ediyoruz. Rabbim hayırlara çıkarsın ins

Okudunuz mu?  Rüyada Erkeğin Doğum Yaptığını Görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüyan hayırlıdır ve inşaAllah kavuşmanıza işarettir. Bazende yoğun duygusal ve sıkıntılı süreçlerden geçerken o olaylar herhangi bir şekilde rüyaya yansıması normaldir ve yorumu da yoktur. Allah’tan daima hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşim cezaevinden izin almış ve 4 günlüğüne gelmiş, eve saklanmış ben evde çantalarını görüyorum evi arıyorum aşkım ne olur beni korkutma nerdeysen çık korkarım biliyorsun diyorum, saklandığı yerden çıkıyor sarılıyoruz izinliyim diyor geri gideceğim diyor o zaman hemen dışarı çıkalım gezelim diyorum

Okudunuz mu?  Rüyada eve misafir geldiğini görmek

arifselim
Allah sıkıntılarınızı gidersin ve sizleri kavuştursun. Bu rüya eşin açısından cezaevinden çıkacağına veya çok sevineceğiniz gelişmelerin olacağına işaret olarak tabir edilir. Bazende bu rüyalar var olan özlemlerin rüyaya bir şekilde yansımasından dolayıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski kayınvalidem evime gelip oğlumun odasında uzanmış küçük oğlumun yatağında ben çok şaşırıyorum konuşmaya başlıyoruz benkizgin şekilde konuşuyorum oğluna beddua ediyor sonra bir bakıyorum eski kocamda gelmiş elinde çamaşır deterjanı perdelerini getirmişler benim evimde çamaşır yıkıyor ama deterjan çok getirmişler bende çamaşır yıkamaya gelmişler diyorum kaynanama çok kızıyorum sen beni ve çocuklarımı istemedin o kotu kadını korudun diye inkar etti oğlunu suçladı

Okudunuz mu?  Rüyada farkında olmadan meni suyu gelmişşe cünüp olunurmu ?

arifselim
Rüyan hoşuna gitmese de hayırlı anlamı vardır. Rüya sahibinin geçmişten kalan kötü izlerden ve sıkıntılarından kurtulacağına, ferah ve mutluluğa kavuşacağına işaret olarak yorumlanır. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemen en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm eşim beni çocuklarımla bırakıp gitti ama ara ara görüşüyoruz çocuklar İçin ve ailesiyle birlikteyim sürekli görümcem ve kaynanamla iyi anlaşıyoruz bir gün önce rüyamda çamaşırlarını ipten topluyorum ve yağmur yağıyo diyorumki bu adam evde kalmıyo nerden çıkıyor bu eşyalar ve elime beyaz bir tişörtünü alıp bunu ütüleyim diyorum bir sonraki günde rüyamda kolunda büyük kırmızı bir çanta ve elinde eşyaları zile basıyo kapıyı açıyorum ben geldim yardım edermisin diyo ne anlama geliyor bana yardımcı olurmusunuz

Okudunuz mu?  Rüyada Fırın ve Tandır görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Büyük ihtimalle öncelikle bu rüyan bilinçaltı olup yaşadıklarının etkisinde kaldığından ve üzüldüğün şeylerden dolayı görmüş olabilirsin. Diğer yorumu ise tekrar bir araya gelmeniz manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada eski eşinin eve geldiğini görmek, rüyada eşinin eve döndügünü görmek, rüyada eşinin eve geldiğini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada evin içinden su cıkması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eşinin eve geldiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.