Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:51
sizden07
Abone

İdrardan sonra gelen akıntı ve akıntı vesvesesi.

İdrardan sonra gelen akıntı ve akıntı vesvesesi.

qqwe55
Selamun Aleyküm,
Benim sorularım olacak;
1)Ben okulda her teneffüs akıntı geldi sanıp lavaboya gidiyorum ama göremiyorum yinede her ihtimale karşı zekerimi yıkıyorum bunu yapmamam,takmamam mı lazım?Bu durum evdede geçerli

2)Gelelim istibra hakkındaki soruma:Ben istibrayı şöyle yapıyorum;idrar yaptıktan 5 10 dk bekliyorum daha sonra zekerimin ucunu 3-4 defa ileri sıkıyoru ve su tutuyorum ardından ovalayarak yıkayıp tekrar su döküp çıkıyorum ama tam kalkarken akıntı gelmiş gibi hissediyorum bazen yok öyle bir şey deyip geçiştiriyorum bazen tekrar yıkıyorum bunu yapmalı mıyım istibra şeklim doğru mu?

Okudunuz mu?  İmam Şafinin Eserleri Nelerdir?

3)Banyoya girmeden önce lavaboya gittim istibramı yaptım kalktım ve (affedersiniz)zekerimin ucundai su mniktarına baktım çok az vardı(çok affedersiniz).Sonra banyoya girecekken bir baktı akıntı gelmiş ben istibramı yapmama ve beklememe rağmen bu akıntı neden kesilmiyor?

SELAMETLE KALIN


Yorum: İdrardan sonra gelen akıntı ve akıntı vesvesesi.

arifselim
Aleykum selam kardeşim.

Okudunuz mu?  Annem ve Babam sana kurban olsun

– Akıntı olmuyorsa ve sen sadece öyle hissediyorsan bu vesvesedir. Bunun çaresi bakmamak ve önem vermemektir.

– Bu şekilde yaptığın doğrudur. Akıntı geldiğini hissettiğin halde akıntı gelmiyorsa bu vesvesedir. Bundan kurtulmak için tekrar etmemen gerekir.

– Eğer sürekli akıntı oluyorsa bunun için doktora görünmen gerekir.

Okudunuz mu?  Allahın varlığı ile ilgili sorular

Yorum: İdrardan sonra gelen akıntı ve akıntı vesvesesi.

Kayıtsız Üye
Merhaba
Oturarak idrar yaptığım zaman her defasında beyaz kokusuz akinti oluyor ve bu 2 güne bir tekrarlaniyor yaklasik 1 2 senedir var sadece son 3 aydir sürekli olmaya basladi sebebi nedir


Yorum: İdrardan sonra gelen akıntı ve akıntı vesvesesi.

arifselim
Merhaba. Bu durum sürekli oluyorsa bunun çözümünü ve nedenini ancak doktor bilebilir. Burdan ancak dini konularda yardımcı olabiliriz. Geçmiş olsun.

Okudunuz mu?  Bir çok kişiyi öldüren biri tövbe ederse azaptan kurtulabilir mi?

akıntı vesvesesi

Bu kategoride yer alan Birine takılmak kul hakkı mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrardan sonra gelen akıntı ve akıntı vesvesesi. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.