Anasayfa
12 Haziran 2023, 9:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hz isa ve Hz Mehdi görmek

Rüyada Hz isa ve Hz Mehdi görmek

Kayıtsız Üye
oncelikle selamun aleykum ben bir ara rüyamda bir yerdeydim meydan gibi yer etrafimizdada millet vardi sonra bir baktim yuzu parlak biri bana bakiyodu gördüğüm an dedimki o hz isa as dir sonra hz mehdi as da vardi ama onu tam hatirlamiyom sonra bir anda ortalik karisti tasin ustunde yatan biri vardi vucudu insana benzemiyodu karninda elleri ve bir gozu vardi o anda dedimki bu kesin deccal elimdede balta vardi o an baltayi aldim firlattim kafasina sapladi ama olmedi yerdede masa vardi aldi o masayi ustume atti o an tuttum ama sonra itekliyodu beni hz isa as da bana bagiriyodu itekle zorla diye sonra biri yardima geldi biz geriye cekildik sonra hz isa as ve hz mehdi as ona saldirdi sanirim yanimada bir kiz geldi kucuktu ona dedimki sen suraya saklan sana zarar vermesinler bizde digerleri ile ugrasiyoduk adamlariyla sanirim hatirlamiyom pek sonra bir baktik deccal oldu patladi gibi oldu sonra bir binada yangin cikmis bizimde sanki gucumuz var hizli kosup o binaya tirmanip balkondan o kisiyi kurtariyom gerisini hatirlamiyom bukadar yorumlarsaniz sevinirm bilmiyorum ama belki onlar hakkinda çok sey okudugum içindir ama ben hz mehdi as a katilmak istiyorum hep dua ediyorum yuce rabbime nasip etsin diye.

Okudunuz mu?  Rüyada engelli bebeğinin emeklemesini görmek

Cevap: Rüyada Hz isa ve Hz Mehdi görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Evet bu konuları çok fazla okumaktan da etkisinde kalarak görülebilir. Bunun dışında ise bu rüya hayırlı ve güzel bir anlama da işaret eder. Kendi aileniz ve çevrenizdekilere iyilikle yorumlanır. Ayrıca hayır ve yardımınızın dokunacağı bir kimseye de tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Tövbe ettikten sonra görülen rüya

Yorum: Rüyada Hz isa ve Hz Mehdi görmek

Kayıtsız Üye
Bir gun bir rüya gördüm rüyamda bizim koyde bir evib yukarısında bir tepe dağ gibi baktım o tepenin hizasından yukarı baktm gok yuzune parlayan bişey gördüm ve yere yaklaştıkca belli oluyordu bir insan ve onun klundan tutan iki melek tam gorunmuyordu yanımdada insanlar vardı herkes diyodu hz isadır bak melekler hz isayı bizim koy caminin minaresine goturdu baktm orasıda koy ortası ve camide orda neyse bir kalabalk var oraya doqru yurudum baktm birtane kafası keçel bir insan ve gozude camdı bir tane gozu bazıları deccaldir diyorlardı ve deccaldi ve oda diyordu isa bir insin ben ona gostercem ve hz isa iniyordu minareden aşagıya indiqi gibi deccal saldırdı ve hz isanın elinde asa gibi bisey vardı onun ucunu deccalin sag gozune vurdu ve dkuldu deccalin gozu deccalda eridi ben kalktm hadi hayırlısı insAllah herşeyin

Okudunuz mu?  Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak bu durum beni çok etkiledi.

Yorum: Rüyada Hz isa ve Hz Mehdi görmek

arifselim
Böyle bir rüyanın ne anlama geldiğini tabir edemeyiz. Rüyada kötü veya olumsuz bir durum olmasa da biz ancak bilebildiğimiz rüyaları tabir edebiliriz. Her rüyanın Allah’tan hayrını dilemek en güzelidir. Şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada gelin arabası görmek

Kayıtsız Üye
selamun aleykum rüyamda sahil kenarında yürüyorum arkadan cumhurbaşkanı geliyor ben telaşlıyım ileriye bakıyorum önde papa arkasında ordusu sinsice yaklasıyorlar bende dönüp cumhurbaşkanına dönüp gelmeyin diyorum tuzak var dıyorum oda oldugu yere diz çöküp tahıyyata oturuyor ellerini kaldırıyor o ara tatlı huzurlu bir sessizlik oluyor ve başladı diye bir ses geliyor kafamı semaya kaldırıyorum ıkı parlak yıldız sessız çok parlak ve büyük bir ihtişamla gökyüzünden kayıyor heryer aydınlanıyor ve gökyüzünde bir anda bulutlardan oluşan ıkı büyük girdam gibi delik oluşuyor cennet ve cehennem kapılarıymış ıkısının içinden cennet ve cehennemın ısıkları gelıyor tam o esnada ıkı ınsan ın yüzleri beliriyor biri hz isa imiş biride mehdi as yüzleri semada büyükve net bir şekilde netleşiyor ben de ellerimi semaya kaldırıp peşpeşe selavat lar getirerek dua ediyorum 2019 yılındamışız kaza namalarımı düşünüp korkuyorum bı yandan selavat getiriyorum bır de cumhur başkanınn yanına gidip en ön safda onunlara dizdize oturuyorm böyle bir rüya gördüm inş hayırlsı olur bir tabiri varsa memnun olurum selam ve dua ile….

Okudunuz mu?  İstediğini Rüyada Görmek için Okunacak Dualar

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya yaşanacak olan büyük ve çok önemli toplumsal olayları işaret eder. Genellikle uyarı niteliğinde olan bu rüya insana rabbine karşı olan görevlerini ve inancını sağlam tutarak hak olan yoldan ayrılmaması gerektiğine tabir edilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kuran-ı Kerim Tefsiri Görmek

hz mehdi ruya, rüyada hz mehdinin geldiğini görmek, rüyada hz mehdiyi gorenler

Bu kategoride yer alan Rüyada gavsı sani abdulbaki hazretlerini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hz isa ve Hz Mehdi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.