Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ayda yürüdüğünü görmek

Rüyada ayda yürüdüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Öncelikle selamun aleykum hayırdır inşAllah 2 gün önce rüyamda bişeyin içindeydim uzay aracı sanırım camdanda dışarı bakıyodum karşımda parlak ay vardı yakındı baya aydada birinin yüzü çizilmişti ama parlaktı baya ay ve birinin yüzü çizilmişti sonra bir anda oraya iniş yaptık o uzaydaki nefes alma evindeydik sonra biri bana dedi 5 dk boyunca nefes alabilirsiniz biZde disari ciktik yürüdük ayda 5 dk geçince içeri girdik yine gerisini hatirlamiyom yorumlarsanız seviniriz

Okudunuz mu?  Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada ayda yürüdüğünü görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada ay görülmesi hayırlı olarak tabir edilen en güzel rüyalardan bir tanesidir. Rüya tabircileri bu rüyayı, hem gören kimse için hemde aile efradı için hayır, kazanç, bereket ve saygı sevgi içerisinde yaşamak olarak tabir etmişlerdir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Avukat Görmek (imam nablusi)

rüyada ayda yürüdüğünü görmek, rüyada ayda yürümek, rüyada ayda yaşamak

Bu kategoride yer alan Rüyada ablamın saçımı kesmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ayda yürüdüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.