Anasayfa
3 Mart 2022, 9:45
missa8
Abone

Yatılı Kuran Kursu

Yatılı Kuran Kursu

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm, ben 19 yaşındayım. Tesettüre gireli 6 ay oldu ve kuran okumam ve diğer konular hakkında çok zayıfım. Yatılı kuran kursuna gitmeyi düşünüyorum çünkü benim çevremde hiç dinimle ilgili bir şeyler öğreneceğim insanlar yok. yatılı kuran kursu mümkün müdür yaşım itibari ile vs bir bildiğiniz varsa paylaşırsanız eğer çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve imanen anlamı

Cevap: Yatılı Kuran Kursu

Şema
Size en yakın müftülüğe gidin ve yatılı kız kuran kursu hakkında şartları öğrenin.
Gitmekten utanıyorsanız netten müftülük telefonunu bulun arayın ya da kız kuran kursu varsa direk onlara gidin


yatılı kız kuran kursu

Bu kategoride yer alan 3 kere tövbe ettim ve bozdum, bir kez daha bozarsam büyük günaha girebilirmişim doğru mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yatılı Kuran Kursu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.