Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:20
missa8
Abone

Eşim hasta ikinci eş alabilir miyim

Eşim hasta ikinci eş alabilir miyim

Kayıtsız Üye
Hocam esimle 16 yıllık evliyim. Karım ms hastasi iki tane cocugumuz var. Esim hastaligindan dolayi cinsellikden uzak ve isteksiz. Hastalgindan dolayi ev islerinde zorlaniyor. Bu iki konudada sınıfta kaldi . Ben zinaya bulasmak istemiyorum . Ikinci eş bana caizmi.simdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Veda hutbesinde yer alan evrensel ilkeler

Cevap: Eşim hasta ikinci eş alabilir miyim

Şema
Karınızı ikna edin ve sonra evlenin ki fitne çıkmasın.
İslam dininde 2. evliliğin sakıncası yoktur yeter ki adetle davranılsın

Bu kategoride yer alan Peygamberimizin tuvalet adabı ile ilgili hadisleri nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim hasta ikinci eş alabilir miyim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.