Anasayfa
19 Aralık 2022, 8:05
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede kar görmek

İstiharede kar görmek

Kayıtsız Üye
Bi akrabam benim için istihare namazına yattı. İlkinde bana ait bembeyaz tepsi ve üstünde çerez gördü. 2. Kez tekrar yattığında istıhareye yatan kişi ve ben karda yürüyormuşuz ( o gün de kar yağmıştı) karda yürürken karın üstünde yeşil pantalonlar seriliymiş pantolonlarla yaklaştığımızda pantolonların üstünde ufak ufak siyahlıklar görmüşüz. Yorumlayabılır mısınız ? Tesekkurler


Cevap: İstıharede kar görmek

arifselim
Merhaba. İstihare rüyasında ilk görülen rüyaya itibar edilir. İlk görülen rüya hayırlıdır. Ancak şunu bilmelisiniz ki, istihare başkasına yaptırılmaz herkes kendisi için istihareye yatması gerekir. Birde, istiharede önemli olan Allah’ın insanın kalbine verdiği o konudaki ilhamdır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabus görmek (İmam Nablusi)

İstiharede kar görmek

Sevgik
Nisanlimla konuşmuyoruz hayirlimi diye istiharemde kar yagdigini gördüm.ilk istiharemde kar yağıyordu sahildeydim kumlar beyaz cam gibiydi yürüdük yumuşayip sahil kumu oldular buyuk bir apartman karla kapliydi.ama her istiharemde kar var mutlaka neye işaret acaba Teşekkürler


Yorum: İstıharede kar görmek

arifselim
İstiharede gelen işaretin en doğru ve kolay anlama yolu insanın o rüya hakkında uyandığında gelen hisleridir. Kar yağdığını görmek ancak mevsiminde olursa hayırla tabir edilir. Herşeyin en doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin içine cin kaçması

Beyzacan
Hayırlı günler hocam. Konuştuğum kişi benim için hayırlımi degilmi istihare yatım. Sabah gördüm rüya: Bizim evin arkasında bir sürü bembeyaz kar yağıyordu. Yem yeşil cimen üzerine bembeyaz kar görüyordum. Sonra konuştum kişiyi orda hissetim onun arkasında ablası duruyordu. Sonra o bana telefon açıyordu bende konuşuyordum onunla.


Tohat
Hayırlı günler. Olaya hiç gerek yok inşAllah gördüğünüz rüya hakkınızda hayırlıdır. Görülen renklerin olumlu seyirde olması yönünden niyetinizin hakkınızda hayırlı olduğunu gösterir. Bir de hisse de önem verip ne olduğunu değerlendirin.

Okudunuz mu?  Rüya görmeden ihtilam olunur mu

Kayıtsız Üye
Rüyamda dün gece eylül ayında yani dağdaydım kar yağıyordu kocaman çam ağaçları vardı çok kum dolu yollarda otel gibi bir yere çıkıyordum.Bir dava açacağım onun için yattım hayırlımıdır görmüş olduğum rüya yorumlar mısınız?


Tohat
Normal bir rüyaya göre mevsimi dışında yağışın olması hayırlı değildir. Fakat istihare rüyasında hayırlı kabul edilir. Çünkü his ve renge göre hareket edilir. Eğer hissettikleriniz den de huzur duymuşsanız ettiğiniz niyet hakkınızda hayırlıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada birinden kaçmak saklanmak ne anlama gelir

blablabaa
SELAMIN ALEYKUM
Is için istihare namazı kıldım. Ruyamda her yer ucsuz bucaksiz bembeyaz kardi. Cok garip kuzenim arkadaşiyla karli daglara cikmislar ve kuzenimin arkadaşi burada kaybolmus. Kendisinden saniyorum 32 veya 33 gundur haber alinamiyormus bu yuzden herkes çok uzulmus bizde bu insanların ailesine moral olsun diye bulusacagiz yemek-gezi vs. Neyse gri bir arabaya atliyoruz (benim) ve ilerliyoruz yolda pastanelerin oldugu bir yerde duruyoruz. Orada bir suru pogaca-borek vs aliyoruz. Ileride de serbetli tatlilar var baklava sobiyet gibi bunlarin da rengi kendi oz haliyle bildigimiz sariya yakin iste.

Okudunuz mu?  En doğru rüya seher vakitlerinde görülen rüyadır

Ruyamda arkadaşin kuzeni kaybolmadan önce de kar goruyordum diye hatirliyorum sanki yagmur vs de gördüm ama net hatirlamiyorum. Net hatirladigim baska yerler var ama uyanmadan son kisimlar seytan karisti diye düşünüyorum. Bir dis hekimi var yaninda cocuk gozu sürekli degisiyor bir yesil gibi oluyor bir kahverengi oluyor.
Yorumlayacaktan ALLAH razı olsun benim için çok onemli.


arifselim
Aleykum selam. Bu gördüğün rüyan istiharen için bir işaret olmaz. Çünkü istiharede kişiye işaret ancak kalbine gelen hissi ile anlaşılır. Kalbin rahat ve huzur hissetmiş ise bu olumlu demektir. Yok eğer daralıp sıkılırsa bu olumsuz manasında işaret kabul edilir. İstiharede rüya görmenin bir önemi yoktur.

Okudunuz mu?  Rüyada Birini Dövmek Ne Anlama Gelir?

töb11
Merhaba
benim evlenmek istediğim bir erkek arkadaşım var ve hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım namazı kılıp duayı ettikten sonra kıbleye dönük bir şekilde uyudum ve rüyamda ailemle bir yerdeyiz ve her yer bembeyaz kar bir cam ağacı gördüm ve cam ağacının üzeri bembeyaz kardı anneme gösterdim çok güzel diye annemde sen sağ tarafına dön bir bak dedi baktığımda dağ bembeyaz çok güzel karlıydı ve gerçekten çok güzeldi
bunu bana yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.

Okudunuz mu?  Rüyada 20 lik diş kırılması

Tohat
Merhaba. Hissin kuvvetli olması ve bunun olumlu yönde olması önem taşır. Rüyandan güzel ve huzur duymuş olarak bahsetmiş olman yüreğine yansımış olan olumlu histen kaynaklanır ki bu da hayırlı olduğunu göstermektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


selfetrabia
Selamün aleyküm hocam, ben evlilik için istihareye yattım her yeri bembeyaz kar gördüm. Kendimi beyaz boydan bir elbise içerisinde gördüm ancak normalde kapalı bir insanım ama rüyamda basım açıktı. Niyet ettiğim kişiyi de beyazlar içinde gördüm beyaz pantolon ve beyaz gömlek giymişti ayrıca 2 tane beyaz at vardı. Yalnız kar dümdüz değildi küçük küçük tepecikler oluşturmuştu kar üzerinde yürüyordum ama hava soğuk değildi. Yeşil döşek gördüm durulu bir şekilde kahverengi bir iple bağlıydı. Babam annem ve 2 komşumuz yeşil şort giymişlerdi. Komşumuz olan kişinin ayağında siyah çorap ve siyah ayakkabı vardı. Uyandığımda çok huzurluydum mutluydum olacak hissiyatı vardı ama ben çabaladıkça niyet ettiğim kişi benden çok uzaklaştı rüyam aklıma geldikçe içim huzur doluyor ama bazen de nefsime ve şeytana kapılıp hüzünleniyorum. Genellikle rüyaları çıkan bir insanım ama bu kez istiharemle gerçek hayatımda olanlar çok farklı şimdiden sağ olun 5 kez yaptım istihareyi 2 si karışıktı 3 u hep karlı idi

Okudunuz mu?  Sürekli karma karışık rüyalar görmenin nedeni nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Görülen rüyalar aynı zamanda his olarak olumlu hissetmen niyetinin hakkında hayırlı oabileceğinj göstermektedir. Fakat bu gerçekte illa olacak manasında değildir. İstihare nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda Allah’tan yardım dilenir. Elinden geleni yapmış isen Allah’a dua et ve tevekkül ederek Allah’a havale et. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada amenerrasulu görmek

istiareye yatip rüyada kar gormek, istiharede beyaz kar görmek, istiharede kar görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada anahtar görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede kar görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.