Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:35
sizden7
Abone

Hasta babam için dua

Hasta babam için dua

FurkanEmreA
Öncelikle selamın aleyküm değerli Mumsema üyeleri.
Başlıktanda anlıyacağınız gibi babam hasta. Babam kolay kolay hastalık geçiren bir insan değil. Yılda 1 kez ağustos – eylül aylarında hasta olur ve ağır geçirir. Fakat Muğla/Fethiye’den Adıyaman’a göç ettiğimizden bu yana ( yaz ayında göç ettik. Yazın herhngi bir hastlığı yoktu ) Kış ayında hasta olmaya bşladı. Tamm eyvAllah grip olursun öksürürsün tamamda ş u an ki hastlığı bunlar benzemiyor. Hastalığını çok ağır geçiriyor. Midesi, başı , kalçası , eklem yerleri ağrıyor. Doktora gitmesine rağmen iğne yemesine rağmen ilaç almasına rağmen hala hasta. Sebebi nedir ? Sebebini bilmiyor iseniz hayırlı dualarınızı bekliyorum. İnşllah en kısa süre zarfı içerisinde iyileşir.

Konunun bilgili kişiler veya hayır severler tarafından görülmesi için güncel kalması bakımından [ güncel ] yazarsanız derdime derman olursunuz.


Cevap: Hasta babam için dua

Ahmetgorsel
Allah yardımcın olsun Allah sifa versin

Bu kategoride yer alan Taharet nasıl kolay yapılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hasta babam için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.