Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dişlerin sallandığını görmek

Rüyada dişlerin sallandığını görmek

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda ön iki ana dişimin solundaki dişimi eşim zorla geçiyor bastırıyor bende kızıyorum yapma diye sonra kökü yerinden oynuyor sallanıyor bu nedir hocam bir anlam veremedim açıklar mısınız


Cevap: Rüyada dişlerin sallandığını görmek

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada dişlerin sallanması iş hayatında yaşanacak olumsuzlukların hayatınıza etki edeceğine ve bunlardan dolayı maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada dişlerin kırıldığını görmek

Yorum: Rüyada dişlerin sallandığını görmek

tehmine
Hocam iyi gunler. Rüyada Aynaya bakiyorum ve ust disimin biri eskiden dusmus biri ise sallaniyordu evde kunuklar oldugunu gördüm ve babamin bir arkadaşi doktormus disimi kasikla cikarmaya calisti izin vermedim neye yozulur hocam? lütfen cevaplayin.

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması ve kanaması

Yorum: Rüyada dişlerin sallandığını görmek

arifselim
İy igünler kardeşim. Bu rüya iş hayatında veya maddi anlamda yaşanacak parasal ve işin yönetimi konusundaki sorunlardan ötürü zor bir durum ile karşılaşılacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Gerçek hayatta alt çenemdeki ön dişlerimden biri içeri doğru. Rüyamda dilimle dokununca bu dişin hareket ettiğini görüyorum. Aman düşmesin diyerek dilimi dokundurmuyorum. İnternette hastalık, vefat gibi şeyler yazıyor. Çok moralim bozuldu. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada denizde yüzen tay görmek

arifselim
Büyük ihtimale bu rüya bilinçaltında olan düşüncelerin rüyaya bir yansıması olarak kabul edilir. Bir diğer görüşe göre ise maddi açıdan çeşitli parasal sorunların ortaya çıkacağına tabir edilir. Vefatlarla ilgili olarak yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ağzımdaki alt ön dişlerin 4-5 taneleri sallanıyorlar ama damağıma çok ince bir iple bağlılar düşmeleri an meselesi bende elimle onları çıkartıyorum bunun yorumu ne demek merak ediyorum hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada Demir görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Yaşanması an meselesi olan aile içindeki tartışmalara, anlaşmazlıklara ve moralini bozacak bazı durumların olacağına tabir edilir. Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


162E
İyi akşamlar.Benim birkaç rüyam var,yorumlayabilirseniz sevinirim.
1.Rüyamda sağ alt köpek dişim veya yanındaki dişim sallanıyodu ama bilerek çekmedim.
2.Kadının çene ve boynunda sarı gibi ve sık sakalların çıktığını görüp,yardım edecek kimseyi bulamayınca da çok zorlanmadan kendisinin çekmesi,ama yerinde çok az ince sakalların kalması ne anlama gelir?
3.Kendi okulum deildi ama ben sanki o okulda okuyomuşum.Bütün öğrenciler eğimli yolun soluna,aşağı yöne gittiler.Bi tek ben yukarı ve sağa yöneldim.Vakit akşam ve gökyüzü temiz,yıldızlar ve ay vardı.Çok yürümeden yüksek bir dağ gördüm ve zemini beyaz çakıl taşlı dağ yoluna girdim.Orda tanımadığım ama sevdiğim az sayıda insan dağa bir amaç için tırmanıyodu.Etrafta temiz yeşil çam türü ağaçlar vardı.Yolun sağında ve zorlanmadan tepeye çıktım.İlerde Hz. İsa ve yanında sanırım 3-4 kişi vardı.Onlara önemli konular anlatıyodu.Etrafında da erkekler vardı ve kadınlardan en yakını bendim ama onlardan uzaktım.Bize et ikram edildi.Orda taştan,camii deil ama eski bir Müslüman ibadethanesi vardı.

Okudunuz mu?  Rüyada Dayı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
İyi akşamlar. Birinci rüyanızın yorumu. Amca çocuklarınızla alakalı bir rüyadır. Sağlık sorunu yaşayan biri varsa onun sağlığının yerine geleceği ve sağlık sorunu yaşamadan hayatını sürdüreceğine ilişkin bir rüyadır.
İkinci rüyanızın yorumu. Açık sözlü kendi hakkından çıkan ve işlerini kendi halledebilen bir kişi olduğunuz ve bu özelliğiniz sayesinde işlerinizi rahatlıkla yoluna koyabileceğinize işaret eder.
Üçüncü rüyanız ise, hayırlı olup hastalığa ve fena bir duruma yakalanmayacağınıza, ibadetlerinize düşkün olacağınıza, Allah için yollara düşecek veya Allah için bir şeyler yapa yoluna gireceğinize delalet eder. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Dünya görmek (İmam Nablusi)

dişlerin sallanması rüyada

Bu kategoride yer alan Rüyada domuz yavrusu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dişlerin sallandığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.