Anasayfa
23 Aralık 2022, 12:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada deniz kenarı görmek

Rüyada deniz kenarı görmek

Kayıtsız Üye
İstihare namazımı kıldım uyudum rüyamda deniz kenarı gördüm deniz kenarında elimi ıslatım ablam yanımdaydı


Cevap: Rüyada deniz kenarı görmek

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada istihare rüyasında deniz görmek, her zaman olduğu gibi denizin görüldüğü şekilde tabir edilir. Eğer bu rüyadan uyanırken içinize doğan his olumlu ise bu hayra işaret eder. İstihare için önemli rüya değil içinize gelen ilhamdır.

Okudunuz mu?  Rüyada Deve görmek (İmam Nablusi)

Yorumlar mısınız

Kayıtsız Üye
s.a rüyamda bir arkadaşım başka bir arkadaşıma ait mavi renkte bir araba ve bir de tanımadığım bir kişi deniz kenarında yokuştayız arabayı kenara çekmişiz tanımadığım kişi bizden biraz uzaklaşarak fotoğraf çekmeye başlıyor diğer arkadaşımla araba başındayken kafamı sola çeviriyorum deniz kabarmış dev dalgalar su tertemiz ve yeşil ordan fotoğraf çeken kişiye sesleniyorum gör müyor musunuz deniz bizi öldürecek kimse korkmuyor sakin bir şekilde yanıma geliyor denizin suyu sadece ayaklarımızı ıslatıyor ve su masmavi. Sonra arabaya binip saklanacak yer ararken bir eve geliyoruz doğanın içinde harika bir ev evden öz ablam çıkıyor ev onunmuş orada saklanıyoruz en son pencereyi açarken gördüm kendimi.
bir şeye niyetlendim acaba ona mı yormam gerek

Okudunuz mu?  Rüyada diş düşmesi ne demektir?

Cevap: Rüyada deniz kenarı görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyan güzel manada yorumlanır. Rüyan gerçek hayatta da kendisinden endişe ettiğin birisinin varlığına delalet eder. Ancak şerrinden korunmaya ve huzurlu bir hayata yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


huseyin78
S.a.

ben geçen gün bir rüya gördüm..rüyada denizin ortasındaymışım ve korkmaya başladığım anda sarı bir ışık gördüm..bu sarı ışığa doğru yürümeye başladım (denizde) ve bir anda kendimi sahilde buldum..Denizin tam üstünde değildim belime kadar suyun içindeydim ve bu şekilde yürüdüm..yorumlarsanız sevinirim…

Okudunuz mu?  Rüyada Dua görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Çok sıkıntılı ve zorlu bir ortamdan Allah’ın izniyle göreceğin bir destekle kurtulacağına işaret eder. Sahile ulaşmak, selamete ulaşmak anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nb01
Hocam kumsalda uzun yemek masaları vardı masalar çardağın altında çardağın üstü beyaz uçuş uçuş örtü ile kaplı çardağın altındaydı hava çok güzeldi güneş de vuruyordu ama hiç rahatsız etmiyordu 2 arkadaşımla beraber o masada oturuyorduk sonra benim ıslanmış kuma batırınca da kum bulaştığı için denize doğru elimi yıkamaya gittim deniz o kadar güzeldi ki anlatamam hocam sonra ben ellerimi yıkadım kendimi okulun kantininde buldum bedava şemsiye dağıtıyorlarmış bize de verdi şemsiye açık halde geldi rengi de kahverengi üzerinde beyaz benekler vardı sonra ise bize yine bedava bir şeyler vermeye başladılar ben bir kahve fincanı aldım bir tane de nbardak aldım hocam ve o gün kırmızı giyinmişim sarı birde ceketim varmış üstümde bu detayları da şuradan hatırlıyorum arkadaşım ben uyuma pozu verirken benim fotoğrafımı çekmişti bende o fotoğrafa bakmıştım. Hocam rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Dudak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Kumsalda gördüklerin senin özel hayatına işaret eder. Bu sahil ne kadar sakin ve huzurlu ise bu senin iç alemine ve hayat akışına delalet eder. Şemsiyeler ise birinden görülecek olan çok güçlü maddi ve manevi bir desteğe yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada değişik varlık görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada deniz kenarı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.