Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölen bir arkadaşını görmek

Rüyada ölen bir arkadaşını görmek

Kayıtsız Üye
S.a ben rüyamda ölen bir arkadaşımı gördüm ve ona onu sevdigimi ve utancimdan söyleyemedigimi söyledim yanındada bir kız vardı sonra bir yere gitti bana bir kağıt getirdi kağidin üstünde telefon numarasi yaziyordu ve üzulme dedi üzüldügünde beni ara dedi bu ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada ölen birinin yanında yatmak

Aysuna1995

Kayıtsız Üye
Öncelikle selamlar ben ölen bir arkadaşımı gördüm ve ona onu çok sevdigimi ama utandıgımı söyledim karşımda bir kız vardı ve bizi dinliyordu ondan sonra ölen arkadaşıma onu sevdigimi söyleyince benimle küser gibi oldu ama küsmedi sonra gitti ve elinde bir kagitla geri geldi kagitta telefon numarasi vardi ve al bunu canin sikilinca veya uzuldugunde beni ara dedi bu rüya ne anlama geliyor cvplarmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada oruç tutmak

Cevap: Rüyada ölen bir arkadaşını görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyanız hayırlıdır çünkü ölen kimseyi görmek genellikle hayırla yorumlanır. Onu gerçekten sevdiğinize ve vicdan azabı çektiğinize işaret eder. Bazende bu rüya genellikle bu konuyu düşünmenizden görülebilecek bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş dedemin kendi adına Ruhun-a el Fatiha okuttuğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölen bir arkadaşını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.