Anasayfa
28 Ocak 2022, 11:40
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cinlerin eve musallat olduğunu görmek

Rüyada cinlerin eve musallat olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Essalamun aleyküm.. bende bundan 1 ay öncesi bir rüya gördüm eski evimdeymişim ve buralarda cinler var yanıma kimse de gelemez dışarda geziyolar diyorum çok korkmuştum öyle uyandım..

bugün de yine benzer bir rüya eski evimin ordayız yine orda yaşıyomuşuz.. eşim banyoya girmiş yanımda oğlum var holde ayakta duruyoruz sonra birinin varlığını hissedip arkama bakıyorum hiç kimse yok ayna var tam karşımda oraya bakınca erkek suretinde 50 60 yaş civarlarında bıyıklı bir cin beni korkutuyo ve pis pis gülüyo..

Okudunuz mu?  İstiharede çamur görmek neye işarettir

çığlık atıyorum içeri giriyorum eşim çıkıp yanıma geliyor hemen ona anlatıyorum böyle böyle oldu diye inanmıyor bana ve gülüyo saçma sapan hareketler yapıyo 2 elimde kulaklarından tutup kafasını sertçe duvara vuruyorum siyah duman çıkıyo kafasından bak götdün mü içinden çıktı diyorum..

Okudunuz mu?  Rüyada Ceset Görmek

avcımun içinde kopmuş parmaklar hareket ediyo bunun gibi evin içinde çok acayip korkutucu şeyler oluyo.. en son zenci bir bebek şimdi de zenci bebek şekline girdi işte hem de suratı babama benziyo diyorum okuya okuya evin penceresinden zorla dışarıya atıyorum..

Okudunuz mu?  Rüyada cezaevinde yatan birinin çıktığını görmek

o an annemler de bize gelmiş oluyo ve eşime diyorum ki ben annemlere gideyim sende bir ev bul oraya taı evi ben burda yaşayamam dönemem bu eve çıldırıcam diyorum.. sonra annem biz yanındayız korkma baban da yardımcı olcak ama korktuğun için baban sana kızıyo korkma diyor.. anneme sarılıyorum keşke bu bir rüya olsa gözümü açıp uyansam diye ağlarken uyandım.. inanılmaz etkisindeyim.. bilenler Allah rızası için yardımcı olsun bana..

Okudunuz mu?  Rüyada cüce görmek

Cevap: Rüyada cinlerin eve musallat olduğunu görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyalardan endişelenmeyin Allah’ın izniyle geçicidir. Uyumadan önce abdest alın ve ayetel kürsi okuyun. Bu tür rüyalar çoğunlukla kişinin etrafında var olan gizli düşmanlara işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görüp korkmak

Rüyamda Eşime üç Harflilerin Musallat Olduğunu Gormek

Kayıtsız1453
Rüyamda servis kullanıyorum ama önümü görmeden gidiyorum bir yerlere girip cikiyorum rüyada ki karımla birlikte fakat rüyada karımla gerçek hayattaki eşim değil.

Bir süre arabayı kullanıyorum önümü gormeden onun oyun oynayan çocuklar çıkıyor onlara carpicam diye korkuyorum bu arada rüyamda arabayı ikinci koltuktan kullanıyorum önümü görmüyor um yine çocuklar yolda oyun oynuyor onlara carpicam diye korkuyorum sonra öne geçeyim diye arabayı kenara çekiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada dayıyı oynarken görmek

Kenara çektiğim yerde mezarlık çıkışiymis bende az çıkışı kapatmisim tam o sirada cenaze arabası cikmaya calisiyor rüyada eşim inmiş o orada şoföre konuşuyor o sırada eşimin gözleri kırmızı oluyor ben eşime diyorum üç harliler musallat oluyor oku diyorum o okumuyor ben Ayetel Kürsi okuyorum fayda etmiyor sonra yasin okuyup eşimin yüzüne uflemeye başladım eşimin suratı siyahlasmaya başlatır eşim değişik birisi oluyor ama ben sadece yasin Vel kuranil hekim, diyorum devamıni getiremiyorum sürekli yasin Vel kuranil hekim diyerek uyandim.

Okudunuz mu?  Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmenin tabiri nedir?

Allah’ım hayırlara çevirsin. Biraz uzun oldu Ruyami yorumlarsaniz sevinirim, şimdi den çok teşekkür ederim


Yorum: Rüyada cinlerin eve musallat olduğunu görmek

Tohat
Hayırlı günler. Karşına fırsatlar çıkabilir, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmen senin yararına olacaktır. Özellikle maddi anlamda zenginleşebilir, mal mülk sahibi olabilir, aklından geçen herhangi bir şeye sahip olabilir ve parasal konuda rahata erebilirsin. cinin birine musallat olduğunu görmek ise sıkıntı demektir. Yani bu kimse yakın çevrenden olabileceği gibi eşin de belli bir sıkıntısı derdi olabileceğini göstermektedir. Bunun yanı sıra Allah’ın emir ve buyruklarını yerine getirmek, onun rızasını aramak, dileklerine kavuşarak büyük nimete ve mutluluğa nail olacağına delalet etmektedir. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada cennete gitmek

rüyada 3 harflilerin musallat olduğunu görmek, rüyada anneme cin musallat olması, rüyada vının musallat olmadı

Bu kategoride yer alan Rüyada cine nas suresi okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cinlerin eve musallat olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.