Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Adetten önceki hafif kahverengi leke

Adetten önceki hafif kahverengi leke

Kayıtsız Üye
Merhabalar,
sürekli beyaz akıntı görüyordum,bir gün çok az bir şekilde beyaz akıntının yanında kahverengi gördüm,namazı bıraktım ama emin değilim halen… regl belirtileride yaşıyorum olamadım hasta… acaba o damar çatlaması falan olabilir mi ? yinede 10 gün dolunca gusül alıp namaz kılayımmı ?

Okudunuz mu?  Nişanlım Tekrar Barışmak İstiyor

Cevap: Adetten önceki hafif kahverengi leke

@hmet
Arada bir açık kan rengi yani kahve rengi kan gelebilir bu adet günleri dışında ise hastalık kanıdır ibadete devam ediniz.


Yorum: Adetten önceki hafif kahverengi leke

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm bende kahverengi akinti geldi adetimin basliyacagini zannetim iki gün lekelemler oldu ama bugün 3. gün ve bugün kahverengi bir şey yada kan gelmedi normalde gelen beyaz akinti geldi.Adettim değil miydi yoksa? Temizlik süresi 15 günü gecti ama.
Güsül alip namaz kilmali miyim?

Okudunuz mu?  Özür kanı ile namaz kılınır mı

Yorum: Adetten önceki hafif kahverengi leke

mum
Normal adet gün sayısını yazmadınız, belki adet oldunuz ve bitti.Yada adet olmayabilir


adet öncesi kahverengi akıntı adet sayılır mı, kahverengi leke adet sayılırmı, kahverengi lekelenme adet başlangıcı sayılır mı

Bu kategoride yer alan Hayız günü hakkında iki adet arası temizlik süresi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adetten önceki hafif kahverengi leke Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.