Anasayfa
6 Şubat 2022, 9:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek

Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek

Kayıtsız Üye
Rüyada ölmüş dedemi gördüm elini öptüm
Selamunaleykum.Ruyamda rahmetli dedemi goruyorum evlerinde bir odada tek basina uzaniyordu.elini opuyorum gel diyor bana top sakalin beyazlamis diyor.ben bayanim rüyamda da sakalim yoktu ne anlama gelebilir.


Cevap: Rüyada ölmüş dedemi gördüm elini öptüm

arifselim
Rüyada ölmüş olan dedeyi görmek hayırla ve uzun bir ömür sahibi olmakla yorumlanır. Rüyada ölmüş dedenizin elini öpmeniz, hiç beklemediğiniz bir yerden gelecek hayra, size yardım edecek iyi huylu ve ahlaklı bir kimseye, uzun ömre, maddi manevi her anlamda mutlu ve huzurlu olmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün hareket ettiğini görmek

Yorum: Rüyada ölmüş dedemi gördüm elini öptüm

Kayıtsız Üye
Rüyada ölmüş dedemi gördüm elini öptüm ve bana sarıldı bana dediki seni gözüm görmüşken Hilmi ile evlendireyim dedi Hilmi benim amca oğlum olur bu rüya ne anlama gelir.


Yorum: Rüyada ölmüş dedemi gördüm elini öptüm

arifselim
Bu rüya o kişi ile evlenmek ile ilgili hiç bir şekilde yorumlanmaz. Ama bu rüya dedene dua etmene ve kabrini ziyaret etmen gerektiğine tabir edilebilir. İmkanın varsa ruhuna olmak üzere sadakalar ver. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin ölmediğini söylemesi

Kayıtsız Üye
Ruyamda evimin odasinda yatagin uzerinde cicek acmis limon dallari ve baska bir dal daha vardi bende limon dalinin bir kacini bahcemize atiyorum orda cikar diyorum cicek acmis dali alip evin onunu dikeyim orasi gunes aliyor diyorum disariya cikiyorum ben balkondan bir şey almak için Uzaniyorum rahmetli dedemi goruyorum sandalyede oturuyor yeni tras olmus gibi temiz az sakalli yuzunde hiç kirisiklik yok dede sen ne zaman geldin diyorum sonra dedem bir anda karsimda oluyor gozleri biraz dolu canli bakiyordu sarildik bana bir tek sen benim dunyada hayrimi yapiyorsun diyor sariliyoruz sonra ben dali dikmeye gidiyorken uyandim insaAllah hayr olur selametle

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin, yakın zamanda yanıma geleceksin demesi

arifselim
Rüyada limon ve dallarını bu şekilde görmek, merhametli, sevecen ve iyilik etmeyi seven biri olmak manasındadır. deden içinde rüyandaki gibi ona dualarda bulunmaya işaret eder. Ona dualar et ve imkanın varsa ruhu için fakirlere sadakalar dağıt. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada osmanlı padişahının mezarını görmek

Kayıtsız Üye
Rahmetli dedemi annemle birlikte bir mezarlıkta bekliyorum, yanında bir kişiyle birlikte geliyor ben elini öpüyorum ama elleri normalden çok büyük. Bana tanıştığıma memnun oldum diyor .


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyanın manası çok açıktır. Ona mutlaka dualarda bulunmaya, kabrini ziyaret etmeye ve ruhuna olmak üzere sadakalar dağıtmaya tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Okulun Son Gününü Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş Dedem evin önünde bastonuyla bizim eve doğru yürüyordu bende onu görüp kostum dede nasılsın iyimisin dedim iyiyim kızım dedi bende elini öptüm ama eli ıslaktı abdest almış namaz kılıcam camiye gitmem lazım dedi. Sonra uyanmışım yanıtlarsanız sevinirim.


arifselim
Allah rahmet eylesin. Deden için hayırlı bir rüyadır. Aynı zamanda gören kimse içinde onu özlemeye, hatırlamaya ve ona bol bol dua edilmesi gerektiğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kızını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş dedemi tekerlekli sandalyede dayım ve teyzemle birlikte bizden çıkarlarken gördüm dedemin elini öptüm dışarda heryer kardı araba bekliyordu hastaneye gideceklerini söylediler ne anlama gelir


arifselim
Rüyada dedeyi görmek genellikle hayırlıdır ve hemen hemen hepsi birbirine yakın bir şekilde yorumlanır. Dedeyi ne kadar iyi bir şekilde görmezsen ona o kadar çok hayır duada bulunman gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmek üzere olan birini hastaneye götürmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda ölen dedemi gördüm. Evde normalde babanem yaşıyor onu bir yere götürdük. Kapıları kilitledik evden çıktık. Sonra bir kaç saat sonra ben eve dönüyorum aciyorum kapıları dedem odada yatıyor uzanmış normalden biraz kilolu gibi ayak parmağında yanik vardi. Sonra beni görünce bir hısım kalkiyo benle konuşmadan su icecekmis galiba, musluğu acıyo kırmızı su akiyo kapatiyo.dönüp benim yüzüme dikkatli baktı eliyle neden su akmadi gibi bir hareket yaptı uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Ölmüş Amcayı Görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bunun en makbul olan yorumu dedenize çokça dualarda bulunmanızdır. Bunun dışında özel bir şekilde tabir edemeyiz. Ona da edin, kabrini ziyaret edin ve ruhuna olmak üzere sadakalar dağıtın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam aleyküm ben rüyamda vedat eden dedemin elini öptüm bana harçlık vermek için cüzdanını çıkardı ama parayı alamadan başka rüyaya geçtim dedem de benim yanaklarım dan öptü anneme demir 2 lira verdi bir şey alması için sonra bahçeyi gösterdi 2 tane yeşil araç vardı biri kazalı diğeri düzgün böyle bir rüya gördüm yorumlarsanız sevinirim teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada ölü inek görmek ne demek ölü inek

Tohat
Ve aleyküm selam. İki anlamda tabir edilmektedir. İlki yardımseverliğinizle ortaya koyacağınız davranışlarınız ve desteğinizle sevdiklerinizi sevindireceksiniz. Bir başka yoruma göreyse sırların ortaya çıkması üzerine sevdiklerinizin desteğiyle bunu örtbas etmeyi başaracaksınız. Hakkıyla bir tek Allah bilir elbette.


rüyada ölmüş dedemin elini öpmek, rüyada ölmüş dedenin elini öpmek, rüyada ölmüş dedemi görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş anneanneden para almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.