Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:24
missa9
Abone

Büyüye inanmamak ayeti inkara girer mi?

Büyüye inanmamak ayeti inkara girer mi?

Kayıtsız Üye
Büyüyü inkar etmek, inanmamak Allah korusun ayeti inkara girer mi? Kur’an okumayı, Türkçe okumayı yazmayı bilmemek yani cehalet mazeret olur mu?


Cevap: Büyüye inanmamak ayeti inkara girer mi?

Darusselam
Sihir yani büyü vardır inkar edilemez. şekli konusunda yorum yapılırsa dinden çıkılmaz ama sihir ve büyü yoktur demek Kuranı dolayısıyla Allahı yalanlamaktır bu küfürdür.

Bu kategoride yer alan Muhammed ismi ile birlikte en çok kullanılan isimler hangileridir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyüye inanmamak ayeti inkara girer mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.