Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cemaat ile namaz kılmak

Rüyada cemaat ile namaz kılmak

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm ben rüyamda cemaat ile namaz kiliyordum fakat cemaat kible ye doğru ben ise sağ veya sol tarafa doğru kiliyordum Manasini nedir…


Cevap: Rüyada cemaat ile namaz kılmak

arifselim
Aleykum selam. Rüyada cemaatle namaz kılmak çok hayırlıdır. Ancak namaz esnasında yüzünü kıbleden başka tarafa çevirmek hayırlı değildir. Bu rüyalar genellikle haktan ayrılmaya, ve batıl yollara sapmaya yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Namaz

Kayıtsız Üye
Rüyamda camide cemaatle namaz kılıyordum. Namaz başladığında hem imamın hemde insanların namazı eksik kıldıklarını, kıbleye doğru olmadıklarını, safların bile karmakarışık olduğunu farkettim. İnsanları uyarmaya çalıştım ama kimse dinlemedi. Ben, kendi yönümü kıbleye çevirerek namazı tam olarak kılmaya başladım. Yorumunuzu rica ederim.

Merhabalar, rüyamda camide cemaatle namaz kılıyordum. Ancak cami içindekiler ve imam dahil, namazı doğru yönde kılmadıkları gibi, eksik kılıyorlardı. Ben doğru yönümü bulup namazımı tamamladım. İnsanları uyarmaya çalıştım. Ama kimse dinlemedi. Yorumlar mısınız rica etsem

Okudunuz mu?  Rüyada Cinsel ilişki görmek

Cevap: Rüyada cemaat ile namaz kılmak

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu rüya senin çok hayırlıdır. Senin hak olan yol üzerinde sebat etmene ve başkalarına da doğru yolu gösterme konusunda gayret etmene işarettir. Kıbleden başka yönlere doğru namaz kılmak delalete sapmak ve hak yoldan çıkmaya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ceviz görmek (İmam Nablusi)

elifnur9eker
rüyamda gündüz camide erkeklerin olduğu cemaatin ortasında namaz kıldığımı gördüm yakınımda değillerdi yanlarımdaki 3-4 sırada boştu yani ortada tek haldeydim.namazımı bitip dışarı çıktığımda güneş ışığı vardı.sizce rüyamın anlamı nedir (bayan olduğum için erkek cemaatle namaz kılmak ne demek) ?


arifselim
Camide ve cemaatle namaz kıldığını görmek hayırlıdır. Genel bir manada yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir edilir. Kadın olarak erkekler arasında kılınması ise, bazı hata veya günahlara işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


tayfunrevan
Uzun zaman önce gördüğüm bir rüya beni çok etkiledi ve çok düşündüm yardımcı olursanız sevinirim.Camiide namaz kılarken cemaatten birkaç kişi hocaya namazı benim kıldırmamı istediler hocada beni yanına çağırdı ve burada daha iyi kıldırabilecek bir çok insan var ama kıldırmana müsaade ediyorum kıymetini bil dedi belime mikrofonu taktı.Namaza başladık mifrofonun takılı oldugu yerden gürültü çıkmaya başladı namaz kıldırırken elimle dokundum ve bozuldu.Bağırarak okumaya çalıştım ama sesim çok kısıktı cemaat duyamıyor diye hayıflanmaya başladım kendi kendime.ben duayı okurken arkamdakilerin gölgesini fark ettim benden bağımsız şekilde secdeye yatıp kalkıyorlar kılıyorlardı.Üzüldüm ve sinirlendim selamımı verip kalkıp hocaya doğru döndüm bana tebessüm ediyordu.Ona doğru yürürken benden bağımsız namaz kılan birisini elimle işaret ederek hocam hadi ben kıldıramadım da ben 2. rekattayken 3. rekata eğilen var bu da mı benim sucum dedim.Sonra cemaat dağıldı.Bir kaç tanıdık ve hoca kaldı hoca tebessümle beceremediğimi söyledi bende bidaha ki sefere artık dedim.Vazgeçmeyecek misin diye sordu.Hayır dedim ve uyandım.yorumlayabilirseniz çok mutlu olurum.

Okudunuz mu?  Rüyada çirkin kız cocuğu görmek

arifselim
Rüyada namaz kıldırmak, dini bütün biri olmak, dinine bağlılık ve ibadetlerine sıkı sıkıya bağlılık göstermeye işaret eder. Rüyada Yaşadığın olumsuzluklar önünde olabilecek engel ve sorunlar manasında olsa da hayırlı bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arabada yolculuktaydık aranda önümde açık kadınlar vardı birisinin boynuna baktım sonra şöför arabayı durdurdu arkadaşlarımla indik ve ikindi namazını sünneti kıldık ve farza geçtik cemaatle kılyorduk benim önceden yendiğim fındık azımdaydı ve namaz kıldık ve ben namaz bozuldu diye farzı tekrar kıldım arkadaşlarda beni beklesinler diye toulete gidicem dedim namaz kılacak yer bulup bir odada başladımbiri beni gördü ama bir şey demedi ve namazı eksik kılıp et-Tahiy-yatu okuyup sevih secdesi yapdım ve et-Tahiy-yatu okudum elim masanın kenarındaydı ve aldım elimi selam verdi. Bitti

Okudunuz mu?  Rüyada cebrail ve azrail a.s görmek

Tohat
Etrafınızdaki kötü insanlardan görmüş olduğunuz kötülük veya hoş olmayan davranışların aksine iyi insanlardan istediğiniz şekilde destek ve yardım göreceğinize delalet eden bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda cemaatle namaz kılarken ımamın abdesti bozuldu o yüzden namazdan çıktı imamın yerime geçen olmadı. Cemaatın bir kısmı rukuya gitti. Di6erleri de bu sebepten onlara gülerek namazlarını bozdular. Sonrq benim namazımda gülerek bozuldu .

Okudunuz mu?  Rüyada çarşaflı kadın görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Dini açıdan değerlendirilen bir rüyadır. Sorumlulukların konusundaki eksikliklerin, hataların olup olmaması konusunda kendini süzgeçten geçirerek eksik yönlerini gidermen ve imani noktada kendini geliştirmen gerektiğine, uyarı olarak adledilebilecek doğru değerlendirildiğinde hayırlı bir rüya olarak kabul edilmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çeşitli kuşlar görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm, rüyamda bir adamla konuşuyorum ona bir anıdan bahsediyorum. o sırada sela veriliyor yada ezan okunuyor sözüm yatım kalıyor o adam namaza gidiyor zaten caminin avlusu gibi bir yerdeyiz.bende oradaki ocakta mangal gibi bir ocak.Yumurta pişiriyorum .hızlıca pişirip alıyorum içeri bahçede de cemaat var tam selam vereceklerdi.

Okudunuz mu?  Rüyada cünüp olduğunu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Daha sade ve mütevazi bir hayat tercih edebileceğine, hayırlı işlerde çok güzel ve başarılı işlerde bulunacağına bu işlerde emeğinin hakkını gereği alacağına, hayırlı ortamlarda ve hayırlı insanlar ile karşılaşabileceğine delalet eden mutlu olacağın bir hayata nail olacağını göstermektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çiğ köfte görmek

Muhammet Emin
SELAMUN ALEYKUM HOCAM
Değerli Hocam Rüyamda Görklü bir Camide Şii bir Cemaatle Namaz kılıyordum. Namazda en ön safta tek başıma yer alıyordum. Arkamdaki adam hatalı kılıyor ve benim de Namazımı sakat ediyordu. İmamın Sesi Ruhumu Titretiyordu. Her Okunan Surenin Ardından Cemaat yüksek ses ile Amin diyordu. Cemaatin Genelinde Siyah Cübbe ve Siyah Sarık vardı. Secde ye gittiğimde arkamdaki adam tekrar namaz esnasında bana temasta bulunuyor ve dengemi dağıtıyordu. Namaz için abdesti rüyamdaki Caminin bahçesinde güzel bir çeşmede berrak mavi tonlu su ile alıyordum Lakin Rüyadamda Kendi kendime Gusül abdestim olmadığını söylüyordum ve o şekilde namaz abdesti alıp kıldım. Tedirgin bir şekilde kıldım. Vakit akşamdı yanlış değilsem Caminin içi kalabalıktı ve avlu gibi temiz güzel bir yerde kıldım. Hocam Rüyanın Hala Etkisindeyim Kimse den Düzgün bir cevap alamadım lütfen yardımcı olunuz…

Okudunuz mu?  Rüyada Ciğerci görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Camide olmak, abdest almak ve cemaatle namaz kılmak gördüğün diğer olumsuzlukların üstünde olup çok hayırlı kabul edilir. Meyl ettiğin yol hak yolu olup işlerinde ve hayatının her alanında doğru olanı yapma çalıştığına, dua edip dilekte bulunduklarının kabul olmasıyla hayatındaki sorunların da ortadan kalkacağına, her türlü imtihan zorluklarına rağmen senin yolunda temiz niyetinle devam etmeye çalışacağına delalet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada cinsel organ görmek

rüyada namazda onumde engel olmasl

Bu kategoride yer alan Rüyada ceviz görmek ne anlama gelir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cemaat ile namaz kılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.