Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:25
missa8
Abone

Zinanın sınırı nedir

Zinanın sınırı nedir

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle şimdiden ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN. Açık konuşacağım lütfen kızmayın. Kız arkadaşımın memesini ellemek gibi şeyler yapmak istiyorum ama bu zinaya girermi diye aklıma takılıyor ve birde zinanın sınırı nedir??? (7. sınıfa gidiyorum,13 yaşındayım)
Cevaplarınızı bekliyorum, sorularınız varsa çekinmeyin yazın. TEKRARDAN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

Okudunuz mu?  Hz. Alinin hayatı kısaca

Cevap: Zinanın sınırı nedir

@hmet
Zinaya en yakın günahlardandır.
Birilerinin senin namusuna yapmasın istemediğini başkasına yapma.
Bu işleri yapanların başına aynısı geleceğini Peygamberimiz bizi uyarmıştır.


Ellemek

Bu kategoride yer alan Ölümle ilgili peygamber efendimizin (s.a.v)min hadisleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zinanın sınırı nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.