Anasayfa
2 Aralık 2022, 12:21
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kulaktan pislk çıkarmak

Rüyada kulaktan pislk çıkarmak

fuatklc
Eşim hastanede yogunbakımdayken gece rüyamda kulagımdan büyük bir pislik çıkardım anlamını yorumlarmısınız


Cevap: Rüyada kulaktan pislk çıkarmak

arifselim
Merhaba. Rüyada görülen kulaktan kir çıkması, sıkıntılardan kurtulmaya ve rahata kavuşmaya yorumlanır. Rüyada kulaktan pislik çıktığını görmek, kurtuluş olarak değerlendirilir. Rüya sahibinin dertlerinin ve sıkıntılarının biteceğine, şifa bulacağına, elinin darlıktan kurtulacağına delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.

Bu kategoride yer alan Hayırlı bir iş için niyet edip istihare için yattım cami cemaati ve kötü insanlar gördüm başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kulaktan pislk çıkarmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.