Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:33
sizden08
Abone

Uyurken korkmamak için ne yapılır

Uyurken korkmamak için ne yapılır

Alperen27
Yatarken korkmamak için okunacak dua

Sevgili arkadaşlar gece yatarken gözümü kapatıyorum tam uykuya dalacağım zaman gözümün önüne bir göz geliyor ve beni korkutuyor, uyutmuyor . Her vakit içim sıkılıyor , durduğum yerde içim ürperiyor , tüylerim diken diken oluyor . Zaten bir keresinde hiç görmediğim halde birisi yattığım yerde beni itiyordu bende onu itiyordum sonra gitti , ama sabaha kadar uyuyamadım korkudan sabah ezanı okununca bıraktılar peşimi bu nedir ve ne yapmam lazım lütfen yardım edin .

Okudunuz mu?  Hüda Kelimesini kullanmak uygunmudur ?

Cevap: Uyurken korkmamak için ne yapılır

Şema
Kardeş seni rahatsız eden bir şey yok emin ol çünkü zamanında bizde endişe ve korku ile yattığımız oldu hatta anneyi çağırıp beraber yatıyorduk.
Cinlerden endişen varsa "Ayetel Kürsi" yi oku asla yanaşamazlar.
Yalnız yatma ve mutlaka yattığın yerde hafif aydınlık olsun.

Okudunuz mu?  İslam Dini Açısından Laikliğin Önemi ?

Cevap: Uyurken korkmamak için ne yapılır

Alperen27
Ama abi bu uzun zamandır oluyor .


Cevap: Uyurken korkmamak için ne yapılır

Şema
Kardeş ben 10 yaşındayken günlerce çektim hatta 15 inde de kabus denilen olayı yaşadım ama cin minle alakası yok sadece korku endişe ve yatamama durumlarıydı.

Bu kategoride yer alan Cennete ilk girecek kadın Hadisı sahih mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uyurken korkmamak için ne yapılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.