Anasayfa
13 Ağustos 2022, 9:25
sizden96
Abone

Sabah Namazından Sonra Uyuyamıyorum

Sabah Namazından Sonra Uyuyamıyorum

loser
Sabah namazına kalktıktan sonra daha da uyuyamıyorum. Gün boyuncu gözler kıpkırmızı zombi gibi geziyorum. Ne kadar erken yatsam da uyuyamıyorum. En ufak tıkırtıda uyanıyorum. Uyanınca da bir daha uyuyamıyorum. Erken yatmak benim için daha kötü oluyor. Ne zaman erken yatağa girsem en az 2-3 saat yatakta öylece bekliyorum. Mesela bugün 12’de yatağa girdim. 2 gibi uyumuşumdur. 5:30 da kalktım. Daha da uyuyamıyorum. 3,5 saat uykuyla günü nasıl geçirecem şimdi?

Okudunuz mu?  Cinlerin hayvanları var mı?

Cevap: Sabah Namazından Sonra Uyuyamıyorum

Şema
Erken yat mesala saat en gec 12 de uymalısın ki 6 saat uyumuş olasın
6 saat uyuyan sabah namazdan sonra uyuması da olur
Çok geç uyumuşsun


Cevap: Sabah Namazından Sonra Uyuyamıyorum

loser
Ne kadar erken yatsam da uyuyamıyorum. Mesela 9’da yatsam 10’da uyusam kesinlikle gece 1’de kendi kendine uyanıyorum. Sonra sabaha kadar uyuyamıyorum. Yani erken yatmak benim için daha kötü. 5-6 yıldır aralıksız 6-7 saat uyuduğumu hatırlamıyorum. En ufak seste direk uyanıyor sonra saatlerce uyuyamıyorum. O yüzden gece 1:30-2’den önce uyumam imkansız. Böyle olunca da sabah namazına kalkınca daha uyuyamıyorum. Okula zombi gibi gidiyorum. Yarı uykulu günlerim geçiyor.

Okudunuz mu?  Unutkanlığımdan nasıl kurtulabilirim?

Cevap: Sabah Namazından Sonra Uyuyamıyorum

loser
Bıktım ya. Bi türlü uyuyamıyorum. Dün saat 21:30’da yattım. Gece 12:30’da kalktım. Sabaha kadar uyuyamadım. Yani erken yatmak hiçbir işe yaramıyor. Daha da kötü oluyor.
Bugün de gece 02:00’da yattım. Sabah namazı için 05:00’da kalktım. 2 saat oldu ama hâlâ uyuyamıyorum.
Sadece şöyle uyuyabiliyorum. Sabah namazına kadar oturup namazı kılıp yatarsam. Ama o zaman da öğleden sonra uyanıyorum ve erken kalkmam gerektiği için o da olmuyor. Kısaca zombiye dönüştüm.

Okudunuz mu?  Cehenneme gitmek istemek küfür mü ?

Kayıtsız Üye
Neb’e Suresi (daha çok bilinen ismi ile Amme suresi) 9. ayeti uykusuzluk problemi çekenler için ezberlenmesi ve tekrarlanması halinde kurtarıcı olacaktır.

"Vecealna nevmeküm sübata"
uyuyamayan, uyumakta zorluk çeken bir kimse bu ayeti kerimeyi ezberleyerek her gece yatmadan önce okumalıdır. Özellikle 3, 5 ya da 7 kez tekrarlanabilir.

Okudunuz mu?  Cam Kırılması Ne demek oluyor?

Kayıtsız Üye
İnsanda bakır minerali eksik olunca uykusuzluk problemi çekebiliyormuş.


sabah namazından sonra uyuyamıyorum, sabah namazından sonra uyuyamamak, sabah namazından sonra uyuyamamak

Bu kategoride yer alan Ehli sünnet ile şia arasındaki en net ayrım nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah Namazından Sonra Uyuyamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.