Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:16
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede kirli atlet görmek

İstiharede kirli atlet görmek

Kayıtsız Üye
Annem yatalak ayağa kalkabilecek mi diye istihare namazına yattım annemin atleti kirlenmiş hafif griye dönmüş değiştirmeyi düşündüm başkada hatırlamıyorum yorumlarsaniz iyi olur tsk


Cevap: İstiharede kirli atlet görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rabbim şifalar versin. Ancak gelecekle ilgili bu şekilde bir şey için istihareye yatılmaz. Ancak bir konuda kararsız kalınca o şeyin hayırlı mı değil mi diye istihareye yatılabilir. Anneniz için hacet yani dilek namazı kılabilir onun için bu şekilde dua edebilirsiniz.

Okudunuz mu?  İstihare yaptım ama rüyamın anlamını bilmiyorum

Yorum: İstiharede kirli atlet görmek

Kayıtsız Üye
Hayatımızda bir değişiklik yapmak için istihareye yattım. Rüyamda bana ait olan bir atletin (hafif kirli) dikdörtgen şeklinde kesilmiş bir parçasını gördüm. Bir yakınımız yarası için kesmiş.. sonra pamuğun kar şeklinde yağdığını gördüm. Üstüme başıma beyaz pamuk yağdı. Kıyafetler satılıyordu siyah ama ben açık renk arıyorum diye onları denemedim. Sonra eşim merdivenin parmakliklarinda salıncak gibi sallanıyordu. Parmaklıklar siyahtı (gerçekte eşim bu değişikliğe çok sıcak bakmıyor). Acaba nasıl yorumlamak lazım.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında aydınlık odada olduğunu görmek

Yorum: İstiharede kirli atlet görmek

arifselim
Bu rüya istihare açısından çok karmaşık ve net bir anlamı yoktur. Mutlaka istihareden önce istişare edilmesi gerekir. İstihare ancak bütün araştırmalarına rağmen bir sonuca ulaşamayan kimseler yapabilir.


rüyada kirli atlet görmek, rüyada eşinin üzerinde kirli atlet görmek, istihare rüyasında beyaz atlet görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede sanatçı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede kirli atlet görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.