Anasayfa
13 Ocak 2022, 1:15
missa0555
Editor

Nasır gusle engel mi?

Nasır gusle engel mi?

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm mumsema ayağımda nasır var.gusül abdesti alırken şüphe ediyorum.nasır gusle engelmidir?


Cevap: Nasır gusle engel mi?

Şema
Nasır gusül almaya engel olmaz. Buna benzer bedendeki tüm yara ve bereler gusül abdestine mani olmazlar. Allah şifa versin.

Okudunuz mu?  Manevi kirlilik nedir?

Yorum: Nasır gusle engel mi?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum hocam benim sorum olacaktı Benim Ayak Parmağımda Nasır Vardı Nasır Geçti Şuan Dökülüyor ve derim kalkıyor acaba derimin altı ıslanmış mıdır diye şüpheye düştüm Guslum Olmusmudur Cevabınızla Rahatlayacam İnsALLAH iyi Geceler Hocam

Okudunuz mu?  Dünyada çocuğu olamayan kadınlar, cennette çocuk sahibi olabilecekler mi ?

Yorum: Nasır gusle engel mi?

@hmet
Nası parçacıkları gusül almaya engel olmaz siz sadece üst tarafını yıkasanız yeter. Vesvese yapmayın


Kayıtsız Üye
Merhabalar efendim,,, ben de bu vesvese illetinden çok çeken bir kardeşinizim. Şimdi benim elimde oluşan nasırlar yumuşayıp dökülmeye başlayınca bazen elimdeki nasırın incelip deri altında hava, kuru yerlerin kaldığını görüyorum ve ondan sonra zorla o deriyi kaldırıp suyun ulaşmasını sağlıyorum ama yinede gözle görülür bir şekilde hafiften kuru yerler kalıyor bu derin altında,,, kafam baya takılıyor bu kuru noktalara. Ne yapsam acaba, bu kurumus deriyi sökmeye devam mı edeyim yoksa bırakıp sadece üstünü yıkasam yeter mi?

Okudunuz mu?  İbadetle ilgili temel ilkeler

Ensar
Allah sizlere şifalar versin, dökülen deri yerinizi normal bir şekilde olduğu gibi yıkayın abdest alın, derinizi kaldırıp kendinize eziyet etmeyin, siz sadece olduğu gibi abdest alın ve derinizi kaldırmanıza gerek yoktur, derinizi soymadan abdest alın geçerlidir.

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nasır gusle engel mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.