Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:57
missa3
Abone

Günaha girmeyeyim diye canımı al demek günah mı

Günaha girmeyeyim diye canımı al demek günah mı

Kayıtsız Üye
Allah’a bu şekilde yalvarmak doğru mu
Günümüzde zina, fuhuş üst sıralarda. Şehvete sabretmek çok zor. Allah’a canımı al da dünyada günaha girmeyeyim demek günah mı ? Ölümü kurtuluş olarak görmek günah mı ?

Okudunuz mu?  Mabet Nedir? Neden Mabet denilmiştir?

Cevap: Günaha girmeyeyim diye canımı al demek günah mı

#UguR
قُلْ إِن كَانَتْ لَكُمُ الدَّارُ الآَخِرَةُ عِندَ اللّهِ خَالِصَةً مِّن دُونِ النَّاسِ فَتَمَنَّوُاْ الْمَوْتَ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ

Kul in kânet lekumud dârul âhiretu indallâhi hâlisaten min dûnin nâsi fe temennevûl mevte in kuntum sâdikîn(sâdikîne).

Okudunuz mu?  Namazı Vaktin Son Dakikalarında Kılmak

Diyanet İşleri: De ki: Eğer (iddia ettiğiniz gibi) Allah katındaki ahiret yurdu (cennet) diğer insanlar için değil de, yalnız sizinse ve doğru söyleyenler iseniz haydi ölümü temenni edin!

Bu kategoride yer alan Okul kitapları pahalı olduğu için kitapları fotokopi çektirdim günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günaha girmeyeyim diye canımı al demek günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.