Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:58
missa3
Abone

Çarsaf giymek istiyorum ne yapmalıyım

Çarsaf giymek istiyorum ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Arkadaslar 21 yasndym carsaf giymek istyorum ama yapamam diye çok korkuyorum eşim beni destekliyo sizcene yapmalıyım ? Ibadetlerimi dortdortluk yapmak istiyrm.suanda ferace ve siyah buyuk ortuluyum.dusunceleriniz neler


Cevap: Çarsaf giymek istiyorum ne yapmalıyım

Şema
Bol siyah ferace ve siyah büyük örtü takıyorsan bu çok güzel, fikrimce kendini tam hazır hissedinceye kadar bekle sabret.
Takva arttıkça güzel ama geri dönüşü olmamalı

Bu kategoride yer alan Geçmişimle ilgili yalan söyleyip yemin ederek kurana el basarak çocuğum üzerine yemin ettim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çarsaf giymek istiyorum ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.