Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:58
missa3
Abone

Olmak istemediğim gibi biriyim ve mutsuzum

Olmak istemediğim gibi biriyim ve mutsuzum

Kayıtsız Üye
Eşimle 13 yıldır evliyim 4 çocuğum var. Bana göre güzel giden bir evliliğim var fakat eşim öyle düşünmüyor. Cinsel soğukum ve duygularımı gösteremiyorum hiç kimseye karşı.. Bu çok kötü ama elimde değil malesef bu hep böyleydi ben ne anneme ne çocuklarıma dokunmaktan çok hoşlanmıyorum. Mesafeli olmam gerekiyor. Cilveli hiç değilim fakat eşim sürekli öyle olmamı istiyor. Eşime karşı özel ilgi gösteremiyorum fakat onu seviyorum ve evliliğimin bitmesini de istemiyorum. Evin her türlü işlerini ben hallederim çocuklarla hep ben ilgilenirim eşimin istediği bişey olursa hep yaparım. Yapamadığım pek bişey yoktur genel olarak hayatta bir şey hariç o da eşime sevgimi göstermek ona yaklaşmak. Elimde değil ama değişmiyor. Ne yapabilirim bilmiyorum. Eşim iyice soğuyor benden😔

Okudunuz mu?  Günümüze göre doğru örtünme nasıl olur

Cevap: Olmak istemediğim gibi biriyim ve mutsuzum

Şema
Eşinizi soğutmanız demek ailenizin bitmesi demektir.
Onun için Allahtan bu konuda her farz namazdan sonra dua edin isteyin, sevdiğiniz eşiniz neyi seviyorsa siz onu sevmeseniz de kendinizi zorlayın ve yapmaya çalışın.
Allah muhabbetinizi artırsın.

Bu kategoride yer alan Peygamberimizin Sabrı – Peygamberimizin Sabırlı Oluşu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Olmak istemediğim gibi biriyim ve mutsuzum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.