Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:58
missa3
Abone

Ailem evlenmemi onaylamıyor

Ailem evlenmemi onaylamıyor

Kayıtsız Üye
Merhabalar, ben 17yasindayim ama oldukca olgun bir kizim. Aile dostumuzun bir akrabasiyla tesadufen tanistim ve asik olduk, evlenmeye karar verdik, şuan benim babam disinda tum ailem biliyor, aileler tanisti (babam haric) onlsr bizi yemege cagirdi gittik biz onlari cagirdik gelmelerini bekliyoruz. Annem şuan arkadaş olmamiza konusmamiza onayveriyo yalniz nişanlanmamiza onay vermiyor, sevgilim benden 6yas buyuk ve artik evlenmek istiyor. Bnde istiyorum. Aileminasil ikna edebilirim bana akil
Verinnnn

Okudunuz mu?  Ekmek kırıntısı olan yerde uyumak

Cevap: Ailem evlenmemi onaylamıyor

Kayıtsız Üye
Biraz küçük değil misin bacım? Mantıklı düşün. Karşı tarafın yaşı gelmiş kabul ama sen o sorumluluğu kaldırabilecek durumda mısın? Kendine güvenin varsa tabiki evlenebilirsin. Ailene durumu izah et. Annenle başla. Çok istediğini ve mutlu olacağına inandığını söyle. Ama ana baba rızasını mutlaka al. Ve şeytana uyup hata yapma inşAllah.

Bu kategoride yer alan Allahın Tecellî Etmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ailem evlenmemi onaylamıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.