Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevmediğim eski işyerimdeki müdürü görmek

Rüyada sevmediğim eski işyerimdeki müdürü görmek

Elifgzel
Eski isyerimdeki hiç sevmedigim müdürüm beyaz bir takim elbise giymis ve trasli bir sekilde bize misafirlige gelmis ona cay ve kek ikram ediyorum bana iyi biri oldugumla ilgili iltifat ediyor misafirim oldugu için başım ustunde yeri olduğunu ancak eski isyerimdeki tutumundan dolayi kendisinden hoslanmadigimi söylüyorum bu arada yeni is ortagimda yanimizda sohbete katılıyor yorumlarsaniz sevinirim Teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada şehadet parmağına yüzük takmak

Cevap: Rüyada sevmediğim eski işyerimdeki müdürü görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu rüyanız hayırla tabir edilmez. Bir çok rüya tabircisine göre bu rüya, işlerde çıkacak tatsız gelişmelere ve kişinin hiç hesapta olmayan sorunlarla mücadele etmek zorunda kalacağına, özellikle iş konusunda güvendiği bir kimsenin kendisine yanlış yapmasına ya da işin ortasında gitmesine alamettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada siyah bir eşek üzerinde iki heybe dolusu buğday görmenin yorumu nedir?

rüyada eski müdürünü görmek, rüyada eski müdürü görmek, eski müdürü rüyada görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada sofrada aileyle oturup yemek yemek ve domuz eti görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevmediğim eski işyerimdeki müdürü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.