Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tarlada domates görmek

Rüyada tarlada domates görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar hem sevdiğim kişi için rüya ya yattim bir tarlada yesil dometes ler gördüm bazilari kırmızıli yeşilli idi sonra beyaz pamuklar gördüm vefaat eden teyzemi gördüm ben ne yapacagimi o kadar sasirdim ki bu sevdigim kişiyle aramz kötü benim için hayirli mi değil mi ne yapacagimi bilmiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada teyzenin doğurduğunu görmek

Cevap: Rüyada tarlada domates görmek

arifselim
Merhabalar. Rüya olarak olumlu olarak tabir edilse bile istihare için asıl olan rüya değil sizin içinize o konu için gelen olumlu veya olumsuz olarak doğan istektir. Bu istek sizin için bir işaret olur. En doğrusunu Allah bilir. Eğer içiniz hala rahat etmemişse istihareyi tekrar etmelisiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada tüfek ve mermi görmek

Domates görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı bereketli günler dilerim

Benim için istihareye yatan birisinin gördüğü rüya. Evliliğimdeki sıkıntılara dair istihare.

Eşimi beni ve şusn küçük olsn oğlumu büyümüş delikanlı olmuş olarak görüyor. Bir domates bahçesinde imişiz. Eşimle bir sepetin iki ucundan tutmuşuz domates toplamışız. Bizi öyle görünce "çok şükür bunlarıda böyle bir arada gördüm" diyormuş. Ben ona kırmızı bir domates veriyormuşum.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın bir erkekle kaçtığını görmek

Yorumlarsanız memnun olurum
Hakkınızı helan edin.


Yorum: Rüyada tarlada domates görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu görülen rüya hayırlı ve güzeldir. Ancak istihareyi herkesin kendi işi için kendisi yapması gerekir sünnet olanda budur. Sana tavsiyem kendin istihareyi yapmaktır. Ayrıca istiharede önemli olan işaret rüya değildir. Önemli olan kalbine gelen hissindir bu sana en isabetli işaret kabul edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada üç harfliler görmek

Kayıtsız Üye
Teşekkür ederim yorumunuz için

Kendim duygularımın etkisinde kalırmıyım rüyamda diye düşünerek önce kılmamıştım
Ama sonra kıldım
Kendi rüyamda şöyleydi

Evimizin oturma odasınd oğlum eşim ben beraberiz
Eşim bana bir şey soruyor. Aramızdaki sıkıntıdan dolayı biraz rahatsız oluyorum sorusundan. Sanki " işte hep böyle davranacak bundan sonra " gibi bir şey düşünüyorum. Eşim arkamda oturuyor o esnada Ben yerdeyim . Elimde de oval gibi üzeri kadifemsi kırmızı bir şey ile kaplı tepsi gibi bir şey var (tam kadife değil bazı yüzük veya takı hediye kutularının üstünde kaplı olan ince kadifemsi yüzey gibi)
Sonra yine yerde ama bu sefer yüzüm pencereye eşimin oturduğu tarafa dönük. Ama eşimi görmüyorum. Aklımdan çocuğun oyuncaklarını nereye koydu acaba diye geçiyor. Ve başımla arkama dönüp bakıyorum oda giriş kapısı kapalı arkasında beyaz koliler var oğlumun bir kaç oyuncağı onun üzerinde.

Okudunuz mu?  Rüyada Tebbet suresi Görmek

Kendi rüyamda böyleydi.


arifselim
Bu rüya maalesef sana şu manaya işarettir diyemiyorum. Diğer cevapta da dediğimiz gibi önemli olan kalbine gelen hissindir. Duygularının etkisinde kalmamak içinse mutlaka samimiyetle ve ihlas ile yapılması gerekir. O zaman Allah’ın izniyle kalbine geleni de doğru bir şekilde hissedebilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek

rüyada gormek domates musemma

Bu kategoride yer alan Rüyada tavuklu pilav yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tarlada domates görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.