Anasayfa
28 Ocak 2024, 13:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Evlilik istiharesinde siyah ve mavi görmek

Evlilik istiharesinde siyah ve mavi görmek

Kayıtsız Üye
Ben istihareye yattım evlilik düşündüğüm kişiyle hayırlı mi hayırsız mi diye aralıklarla 3 kez yattim birincisinde karanlık bir odadayız ikimizde masada mumlar var mumların hepsini yaktık sonra sarıldık ortada bir tane mavi montlu erkek çocuk dolaşıyordu ikinci yattığımda yine aynı siyah odadayiz bu kez de odada bembeyaz koltuklar var sarıldık ikimiz koltuğun beyazligi bize vurdu üçüncü yatmamda ise ben dışarıda olduğumuzu düşünüyorum bilmiyorum tam anlamıyla oda da olabilir her neyse üzerimde siyah ferace var siyah şal var erkek arkadaşimdada siyah kıyafet var birbirimize gulumsedik sadece sonra masmavi bir eşarp açtım ben göz alıcı bir maviligi vardı . Bu ne anlama geldiğini öğrenmek istedim. Şimdiden teşekkürler 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada kız arkadaşını erkek olarak görmek

Cevap: Evlilik istiharesinde siyah ve mavi görmek

arifselim
Selamun aleykum hanım kardeşim. İstihare için ilk gelen işaret kabul edilir. Ama diğer bütün rüyalarında hayırlı ve olumlu olarak yorumlanır. Ayrıca istihare için esas önemli olan içine gelen olumlu veya olumsuz olan istektir bu sana bir işaret olur. 🙂 Allah mesut eylesin.

Okudunuz mu?  Rüyada sübhaneke duasını görmek

Rüyada mavi ve siyah

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam. Normalde bakıştığım bir kişi var ve bakışma işini kendisi başlattı. Neden bakıp bakıp durduğunu öğrendim tabii. Sebebi başka bir şey ama diğer rüyalarımın yorumlarına göre benim için hayırlı bir insanmış. Ama birkaç gün önce onun başka birine ilgi duyacağını hissettim. Ben de niyet ettim ve dua okuyup uyudum. Rüyam siyah ve mavi ağırlıklıydı. Mavi olması iyi de siyah kafamı karıştırdı. Rüyamlarım şöyleydi (bir gecede gördüm hepsini): Ben normalde koyu renkleri tercih ederim. Rüyamda ise beyaz-gri-siyah renkteki gömleğimi giyinmişim. Normalde siyah yüzüklerim var. Rüyamda onları takmak istemişim ama onları kaybetmişim. İkinci kısımda ise karşımda kendimi gördüm ve üstümde siyah, üzerinde beyaz renkte yazılar bulunan kazağım vardı. Yanımda da üniversiteden arkadaşım vardı ve onun üzerinde mavi kazak vardı. Ona "aynı şeyleri giyinmekten bıktım" diyorum o da başını sallıyor. Üçüncü kısımda ise biriyle öpüşüyordum dudaktan ama karşımdaki kişinin cinsiyetini bilmiyorum. Karşımdaki kişinin üzerinde mavi kapşon vardı. (nedense karşımdaki kişi kızmış gibi hissediyorum ama dediğim gibi rüyamda cinsiyetini bilmiyorum. Ve ben de kızım. ) Son kısımda ise peluş kulaklıklar gördüm. Hani hava soğuk olunca kulaklarımız üşümesin diye kullandığımız kulaklıklar. Kürklüydüler ve 3 taneydiler. Bir tanesi maviydi. Hayrolsun.

Okudunuz mu?  Rüya tabiri yorumlanması nasıl olur?

Yorum: Evlilik istiharesinde siyah ve mavi görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Aslında rüyandaki renklerin çelişkili olması renkler ile değil de his ile hareket edilmesi gerektiğini gösterir. Rüyadan sonra kalbe bir istek olumlu bir his ve huzur gibi güzel hissettiren bir duygu yerleşir. Yedi kere uyuduktan sonra bu hissin ağırlığı olumlu ya da olumsuz olarak hissedilir. Bu his seni yönlendirecektir.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'tan umut kesmediğini görmek

istiharede mavi görmek, Mavi gör, istihare rüyasında siyah ferace görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada birinin bıçak çekmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlilik istiharesinde siyah ve mavi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.