Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Kadında mezi meni

Kadında mezi meni

Kayıtsız Üye
Bu aralar durup dururken zevk hissi geliyor başka şeylerle uğraşıp unutmaya çalışsamda olmuyor baya bir süre durmadan birşeyler hissediyorum hafif bir gıdıklanma gibi. Akıntıda geliyor. Bu durumda mezi/kaziden ayrı menininde gelme durumu olabilirmi? Hissin gitmesini istediğim için galiba konsentrasyon dahada çok oraya odaklanıyor ve kurtulamıyorum. Namaz kılıyorum çok rahatsız oluyorum nolur nolmaz diye gusül aldım kaç kere ama devam edebiliyor bide hep yeniden yaşayabiliyorum bunu yoruldum bu tereddütden nolur yardım edin

Okudunuz mu?  Yapılan Makyaj Tamamen Silinemiyorsa?

Cevap: Kadında mezi meni

Şema
< Bu durumda mezi/kaziden ayrı menininde gelme durumu olabilirmi? >
Hayır… Bu mezidir (Kadın diliyle Kazi)
Meni, sadece orgamz olunca geir.


Yorum: Kadında mezi meni

Ayşe6074
Merhaba. Ben mezii normal akıntı mı karıştırıyorum . Artık kafayı yiyecek duruma geldim .Aklıma bir düşünce geliyor biraz sonra kafamı başka şeyle meşgul etsemde ortamda hafif zonklama oluyor ama bu normal de de oluyor . Çoğunlukla idrarımı tuttuğunda oluyor ama düşünce de de oluyor. Tuvaletten çıktığımda ellerimi yıkarken su değen her yeri tekrar tekrar yıkıyorum pis su gelmiâtir diye sıvı sabunun şişesini yıkıyorum belki elim pis degmiştir diye. Ellerimi yıkamak için 10 15 dakikalık harcıyorum . Yaşım 14

Okudunuz mu?  Kadınlar kaza namazında kamet ve ezan okur mu?

Yorum: Kadında mezi meni

Aminemine
Rüyamda cinsel şeyler görüyorum.Rüyamda haz alıp almadığımı net olarak hatırlamıyorum ama doruğa ulaşma gibi bir his hisettmiyorum.Ama uyandığım anda hafif bir kasılma oluyor ve devamında su gibi akıntı geliyor.Bu başıma defalarca kez geldi.Mezi mi emin olamıyorum Rüyalarda orgazm olmanın ölçüsü nedir şiddetli bir kasılma mı gerek o kasılmayı hissetmiyorum.Uyandıktan sonra hissettiğim kasılma ve gelen biraz akıntı için gusül almalı mıyım?

Bu kategoride yer alan Adet düzensizliği yaşayan bir kadın ibadetlerini yerine getirmede nasıl hareket etmelidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadında mezi meni Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.