Anasayfa
3 Haziran 2023, 16:29
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında tarla görmek

İstihare rüyasında tarla görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben istihareye yattım ve rüyamda bir tarladayım tarla yemyeşil ayak bastığım yerler gür gür otlarlar kaplı ama sadece küçük bir kısmı kurumuştu neden burası böyle dedim böceklendiği için biz onları kuruttuk dedi biri senin için tekrar onları yeşillendiricez dedi sonra elimle toprakla uğraştığımı gördüm etraf yemyeşil istihareye yatış amacım işim olacak mıydı yorumlarsanız sevinirim


Cevap: İstihare rüyasında tarlada olduğunu görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bir rüya olarak çok hayırlı ve berekete işaret eden bir rüya görmüşsünüz. Ancak şu iş olacak mı diye istihareye yatılmaz. Olmak üzere olan meşru bir iş karşısında kararsız kalınca o işin hayırlı olup olmadığına dair bir işaret almak için istihare yapılır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında koca görmek

İstihare Namazı Sonrası görülen rüya yorumu hakkında

matalay
Merhabalar,

Öncelikle sizlerden Allah razı olsun. Bir iş değişikliği sebebiyle istihare namazına kıldım ve nihayetinde bir rüya gördüm. Rüya şu şekilde. Ben yüksek bir yerden bir tarlaya bakıyorum. Tarla yeni hasat edilmiş bir tarla. Yeni ekin biçilmiş. Ağırlık başak sarısı renginde aralarda yeşil otlarda mevcut. Bu sırada bir traktör yeni hasat için hazırlanmış ve bir yoldan hareket ediyor. Yukarıdan baktığım zaman uzunca bir yol ve yolun sonu görülmüyor ve traktör bu yolda yürüyor. Yine aynı yerde yaşlıca bir kadın ve erkek var. Bunlar karı koca. Hanım eşine soruyor bey bu traktör nereye gidiyor ekin kalkmış zaten diyor erkek ise hanım hanım yolun sonunda bereket var ıraya gidiyor diyerek cevap veriyor. Rüyam tam olarak bu şekilde. Bu iş değişikliği hakkımda dünyam için ve ahiretim için hayırlı mıdır acaba? Bu konuda yorumlama yapabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun. Bu arada hayırlı cumalar diliyorum.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında ölümcül hastalık görmek

Saygılarımla


Yorum: İstihare rüyasında tarla görmek

arifselim
Merhaba hayırlı günler. Rüyan hayırlıdır ve olumsuz bir şey yoktur. Sen yinede kalbine gelen his nedir ona bakmalısın. Ayrıca özellikle de iş konularında güvenilir ve bilgili kimselerin fikrine başvurarak karar verilmesi en doğrusu olur.

Okudunuz mu?  İstihare sonrası kafa karışıklığı

Kayıtsız Üye
Slm alykm. Bu gece bir rüya gördüm. Bir tarlamız vardı onda çalışıyorduk. Din hocamın da başımızda olduğunu gördüm. Ben ve bir kaç talebesi… Kürekler yetersiz olduğu için komşu tarla sahibinden kürek almam için beni oraya gönderdi ben de kürek almak için koşarak onun yanına gittiğimde onun da bir arkadaşımız olduğunu ve tarlasını hem sulayıp bir yandan da kazılmamış bölümü kazıyordu. Ben ona uzun sürmez bir kaç saatlik işimiz kaldı küreği ver işimiz bittiğinde sana hemen getireceğim dedim, o da küreği verdi ama işin biter bitmez getir dedi. Küreği alıp gittiğimde hocamın tarlanın bir bölümünü sulamakta olduğunu gördüm. Artık gün batıyordu geç kalmıştık yarın hallederiz diye söz verdik. Hatta bir ara gece kazalım bitirelim hoca Sabah geldiğinde tarlayı hazır bulsa sevinir biz de kendimizi affettirmiş oluruz diye düşündük. Ondan sonra nasıl olduysa kendimi bir tepe üzerinde buldum yukardan tarlayı izliyordum yine gündüzdü ve bir arkadaşımız sürekli tarlada kürek sallıyordu. Öylece onu izlerken birden bir şey oldu. Tarlamız akan küçük bir nehrin kenarındaydı ve nehir birden bire taşıp tarlamızda akmaya başladı. (Not: bu rüyayı evlilik için aileler arası günlerce yapılan olumlu bir istişareden sonra istihare yaptım ve gördüm bu yüzden çok merak ettim. Kusura bakmayınız biraz uzun oldu ama yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  İstiharede korkunç ve karışık şeyler görmek

arifselim
Aleykum selam. İstihare yapılırken görülmüşse bu olumlu ve hayırlı bir rüya olarak kabul edilebilir. Ancak istihare kararsız kalınca yapılmalıdır. Ayrıca önemli olan rüya değil kalbe gelen hissin ne olduğuna bakılmasıdır. Kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan his sana en isabetli işaret olur. Buna göre hareket edebilirsin.

Okudunuz mu?  İstihare namazı ve karar anı

Kayıtsız Üye
Hayirli gunler.Evlilik için istiareye yattım.rüyamda birinden korkarak kaçıyordum yemyeşil ve sapsarı buğday tarlaları vardı.otlarin arasına saklanıyordum.durmadan kacip saklaniyordum ama kactigim korktuğum kişi her seferinde yakaliyordu.yorumlarsaniz çok sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada birinden kaçmak iyi değildir ve çekindiği endişe ettiği şeylerin varlığına işaret eder. İstiharede ise önemli olan senin kalbinin hangi yöne meylettiğidir. Bu sana rüyadan daha doğru bir işaret olarak kabul edilebilir.

Okudunuz mu?  İstihare nasıl yorumlanır

Kayıtsız Üye
İyi akşamlar. 4 buçuk senedir konuştuğum erkek arkadaşım için evlilik için istihareye yattığımda yemyeşil büyük bir tarla gördüm elimdeki kova ya da tarladan topladığım bir sürü haşlanmış yumurta koyduğumu gördüm. Hoca ya rüyamı anlattığımda ilk önce tarlanin çok hayırlı olduğuna yumurtanin ise karşı tarafın sıkıntılı hayırlı olmamasına çıktığını dikkat etmem gerektiğini söyledi. Sizde yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Hayırlı günler. İstihare etmeden önce mutlaka istişare yapmak gerekir. Eğer istişarelere rağmen kararsız olursa o zaman istihare yapabilirsin. Bu gördüğün rüyanın tamamı hayırlıdır hem tarla ve hemde yumurta görülmesi çok iyidir. Ancak önemli olan işaret rüyadan çok kalbe gelen hissindir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında karpuz

Kayıtsız Üye
Merhaba. İstihareye ablamın isteği üzerine yattım sevdiği kişi hayırlı mı değil mi diye. Namazı kıldıktan sonra bir türlü uyuyamadım ve rüyamda da sonu görünmeyen bir tarladaydık ben ve biri kadın ikisi erkek olmak üzere tanımadığım üç kişi vardı tarladaki otların hepsi sapsarıydı yuklerimiz vardi ve bir yere gidiyorduk. Arada bazı olaylar ve konuşmalar oluyordu ama tam olarak hatırlamıyorum.


arifselim
Merhaba. Maalesef başkasının yerine istihare yapılamaz. Çünkü sünnet böyle değildir. Herkes kendisi için yapmalıdır. Bu yüzden bu rüyanın da bir anlamı olmaz. Ablan kendisi için istihare yapabilir ve önemi olan insanın kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hisleridir.

Okudunuz mu?  İstihare namazı mustafa karataş

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ben sevdiğim adamın benim için hayırlı olup olmadığı konusunda Rabbime danışmak amacıyla dün gece istihareye yattım. Ama bir türlü odaklanıp uyuyamıyordum aklıma türlü türlü şeyler geliyordu (ilk istiharem). Bu yüzden olsa gerek gece hiç rüya görmedim. Sabah namazını kıldım uyudum rüya gördüm. Ama sabah namazına uyandırıldığımda konuşmuştum telefonda sevdiğimle, istiharede konuşmamamız gerekiyordu bu rüya geçerli sayılır mı?Ben yine de rüya mı anlatıyım geçerliyse yorumlarsınız.Rüyamda kız kuzenimle azı biçilmiş buğday tarlasının içindeydik ama buğdayların rengi sarı mıydı yeşil miydi hatırlamıyorum ve bir kaç tane at vardı.Daha sonra yengem beni çağırıyordu bişeyler diyordu anlamıyordum uzakta olduğum için kuzenim ve abim yanımdaydı onlara sordum yengem ne diyor diye. Abimde dedi ki "gel bir bak bu at asil mi ? " diye soruyor ben ne anlarım dedim abime abim de git bak dedi. Ondan sonra gidip baktığımda çok güzel beyaz yumuşacık tüylü bir at gördüm. Rüyam bu kadar, yorumlanır inşaAllah, Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında gelin ve damat görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Konuşmamak daha hayırlıdır elbet aklın karışmaması, dingin olan duygu ve düşüncelerin net olması için bu şekil uygun görülmüştür. Tabiri hakkında hayırlıdır. Gördüğün renkler başta olmak üzere olumluyken sevdiğin kimseyle kavuşacak ve evliliğe doğru gideceğin manasındadır. Önüne çıkacak olan fırsatları değerlendirmeye çalışman ise hayrınadır. Evlilik gibi bir konuda karar vermek için yeterli olmaz tabi istiharenin sonunda hislerin bir yönde yoğunluk kazanacak. Ayrıca büyüklerine istişare etmekte fayda vardır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  İstihare Kesin Olarak Çıkar mı

istiharede tarla görmek, istihare rüyasında tarla görmek, istihare de toprak

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında yeşil üzüm dalı ve beyaz kapı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında tarla görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.